PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92457}

Świat według Bundych

Married... with Children
1987 - 1997
6,6 169 tys. ocen
6,6 10 1 168649
7,5 24 krytyków
Świat według Bundych
powrót do forum serialu Świat według Bundych

Witam, ostatnio przypomniałem sobie całą kolekcje od 1 sezonu tego cudownego serialu. Jestem na 11 sezonie na odcinku w którym Peg i Al sie rozstali (na chwile oczywiście hehe). I gdy w 3-ciej Peg wspomina Ala, w jednym wspomnieniu jest pokazana ich sypialnia tylko, że są w niej dwa łóżka (Peg leży na Alu i Al "wyrzuca ją na drugie łóżko, kilka sekund później maja piętrowe łóżko). Jak juz napisałem oglądam od 1 sezonu i nie pamiętam takiej sceny. Czy ktoś kojarzy może z którego to jest odcinka? Bo być może opuściłem jakiś odcinek chociaż wątpię. Pozdrawiam, fanów Bundych.

Tutaj można obejrzeć ten odcinek ze wspomnianym fragmentem: (16 minuta, 13 sekunda).
http://tubeplus.me/player/1129927/Married_with_Children/season_11/episode_16/Bre aking_Up_Is_Easy_to_Do%3A_Part_3/%22

ocenił(a) serial na 10
ygnacy

Witam,

i odpowiedź znalazła się sama. Ów wspomniany wcześniej fragment znajduje sie w odcinku księżniczka Kelly, czyli dwa odcinki później. Troche dziwne, bo Peg wspomina coś, co się zdarzyło dwa odcinki później, hehe pewnie błąd montażu.