PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92457}

Świat według Bundych

Married... with Children
1987 - 1997
6,6 169 tys. ocen
6,6 10 1 168572
7,6 22 krytyków
Świat według Bundych
powrót do forum serialu Świat według Bundych

Ja najbardziej lubie Al'a. Wporządku gość, troche mi go żal jak wszyscy maja na niego wy****ne ale z drugiej strony śmieszy mnie to. Powiem tak: "w kazdym odcinku kibicuje Al'owi" :P

Lubie tez Jeffersona i Marcy.

ocenił(a) serial na 10

Kurcze, Al jest najlepszy! Ed O'Neill jest świetny w tej roli. Zawsze mnie rozśmiesza, normalnie jak już na niego spojrzę to pękam ze śmiechu. Ale nie tylko on. Cała rodzinka jest śmieszna, a (po Alu) zwłaszcza Bud. Fajne wczoraj było z tą brodą. Ale i państwo Darcy potrafią rozbawić. Pozdrawiam wszystkich fanów serialu.

robert2207

1. Kelly
Moja ulubiona postać. Bardzo śmieszna i sympatyczna. Jej teksty mnie rozwalają np. "Związek Radziecki upadł, ponieważ leżał na brzegu mapy" i http://pl.youtube.com/watch?v=nbeB0hEzgh4 :lol: No i te docinki skierowane do Budricka :) Nie da się jej nie lubić.

2. Al
Druga po Kelly ulubiona postać. Wieczny nieudacznik. Uwielbiam jak kłuci się z rudą krową. Jego docinki i cuchnące nogi mnie rozwalają. Pękam ze śmiechu, gdy zapycha kibel i dłubie w uchu pokazując to co wydłubał Peggy. Pięknie dokucza Marcy.

3. Bud

Podoba mi się, gdy startuje do dziewczyn. Najśmieszniejszy był oczywiście numer z wąsami :lol:

4. Jefferson

Piękniś. Jest bardziej zabawniejszy od Steve'a. Podoba mi śię, gdy śmieje się z Marcy za jej plecami. Numer ze skórą był extra. Rety, totalna gejoza. Lubi Ala

5. Marcy

Nie lubię jej za bardzo. Ciągle dokucza Alowi, ale niech będzie

6. Peggy

Wredna ruda pijawa ;/ Zawsze oskubie biednego Ala z pieniędzy. Ja bym na jego miejscu tak się z nią nie cackał tylko pokazał jej, kto tu rządzi. Prędzej, czy póżniej na wszystkie jej zachcianki Al się zgadza. Zdecydowanie za bardzo ją rozpuścił. To jest śmieszne, ale czasami mnie za bardzo drażni.