Oglądałem ten serial gdy byłem dzieckiem/nastolatkiem i w sumie wtedy mnie nawet śmieszył i wydawał mi się dosyć zabawny, ale z biegiem czasu jakoś straciłem totalnie do niego sympatię i nie wiem czy ktoś to zauważył i czy się ktoś ze mną zgodzi, ale obecnie uważam, że jest on trochę seksistowski przez co przestał mi się podobać.
jest seksistowski ale pytanie co z tego?? tam na przemian Al i jemu podobni jadą po kobietach a Marcy i jej klub po mężczyznach i nie widze w tym nic złego.Mnie osobiście rażą jedynie pojedyncze sceny w których może troche przeholowali jak odcinek z The Jeffersons kiedy kobiety sie nie skapneły że nie ma koło nich mężów tylko zwierzeta lub przedmioty.Ale to tylko pojedyncze sceny.
Wybacz ale jeśli mam wybierać KTÓRYKOLWIEK z dzisiejszych seriali komediowych a seksistowski Married With Children,to wybieram świat Bundych.
Nie mam czego wybaczać :P
Ja przecież nie odbieram nikomu możliwości jego oglądania, po prostu wyraziłem swoją opinię.
Jeśli Tobie odpowiada takie poczucie humoru to ok ;)
Tak mi sie jakoś napisało;P dzięki za opinie i pozdrawiam.Może ktoś jeszcze zabierze głos.
U mnie było odwrotnie nienawidziłam oglądac Bundych , kiedy byłam mała ,a uwielbiam teraz . Uważałam ,że serial jest strasznie podkoloryzowany , ale z biegiem czasu przekonałam się,że jednak nie ; )
Kurde przecież ten serial jest kultowy xD seksistowski, prostacki ale często też z jakimś ukrytym morałem. Seral legenda Al i jego rodzina forever xD
Seksistowski?Nie da sie ukryc.Ten serial z zamysłu miał być kontrowesrsyjny.Warto zauważyc że oni tam "jadą" po wszystkim i wszystkich:Oprah,Francuzi,Kennedy,mozna tak dlugo wymieniac.Może dlatego że taki był nigdy otrzymal nagrody Emmy.Jak dla mnie to kultowy serial i z biegiem tych lat moj stosunek do niego sie nie zmienil.Uwielbiam go ogladac.