PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92457}

Świat według Bundych

Married... with Children
1987 - 1997
6,6 169 tys. ocen
6,6 10 1 168645
7,5 24 krytyków
Świat według Bundych
powrót do forum serialu Świat według Bundych

Ale czy jest coś co was wkurza w serialu.Mnie irytują te okrzyki jak Al ,Kelly czy Bud wchodzi do domu np.

ocenił(a) serial na 9
Ruben_fw

Mnie najbardziej wnerwiało kiedy Bud stał się wielkim mistrzem B,najgorsze było przeinaczanie tej nazwy głównie przez Kelly,wymyślano jakieś głupie teksty typu "wielki homar B" (nie jestem pewien w 100% czy takie akurat padło ale chyba coś w tym rodzaju),po prostu nie dało się tego słuchać bo ani to śmieszne ani ciekawe.

Psycho_Daddy

I jeszcze ten kolega Ala taki gruby wcale nie zabawny.

ocenił(a) serial na 9
Ruben_fw

Rooney?,racja wydawało się że będzie śmieszny a prawdę mówiąc nie kojarzę ani jednej zabawnej sceny w jego wykonaniu,za to Griff czyli ten duzy czarny był całkiem spoko:)

Psycho_Daddy

Griff świetny najlepiej jak zakładali z Alem grubej babie na siłę buta.

ocenił(a) serial na 9
Ruben_fw

Nom, do tego te ich przyrządy do zakładania butów:),plus chyba też oliwiarka hehe,kurna ale to był genialny serial,oczywiście miał słabsze epizody ale za całokształt 100/100.

ocenił(a) serial na 10
Psycho_Daddy

Mnie nieco irytowało podejście Jeffersona do Marcy. Od początku było wiadomo, że wyrwał ją by mieć wygodne życie i że jej nie kocha. Innym razem było, że jednak ja kocha a kolejnym, że jednak nie.

ocenił(a) serial na 9
Ruben_fw

Kolejna rzecz,oglądałem dzisiaj odcinki 7 serii-wkurzający jest ten szczeniak "siódmy",totalne porażka.

Psycho_Daddy

Gdzie oglądałeś ?

ocenił(a) serial na 9
Ruben_fw

https://allcaster.pl/serial-online/swiat-wedlug-bundych

fajna stronka,polecam.