Uwielbiam! Niech zdejmą z polsatu 'Dlaczego ja' lub 'Trudne sprawy' i dadzą zamiast nich 'ŚWB'! < 3
Podpisuję się pod tym i to zdecydowanie!!! Zamiana byłaby bardzo, bardzo ale to bardzo korzystna;) Kiedyś zawsze było na czym oko zawiesić popołudniami na polsacie, a teraz?niesamowite g...
Też jestem za :) Ale niestety takie czasy nastały, że ludzie wolę te paradokumentalne gówna niż ŚWB. Jeśli byśmy się skrzyknęli i napisali petycję do polsatu to może by przywrócili bundych.
Dokładnie tylko musiało by nas być naprawdę dużo. Ja na prawdę nie wiem co ludzie widzą w tych Dlaczego ja itp przecież to na prawdę jest mocno przereklamowane i nudne.
Prymitywna rozrywka zawsze najlepiej się sprzedaje. No, ale szkoda, że aż tak prymitywna... Polsat jeśli chodzi o seriale to teraz nic ciekawego nie pokazuje między innymi dlatego, że zapycha ramówkę takim gównem jak dlaczego ja.
Na dodatek puszczają te słabe nowe odcinki "Kiepskich". Kiedyś to Polsat pod tym względem był najlepszy. Puszczali pełno dobrych seriali od "Świat według Bundych" po "Miodowe lata" czy "13 posterunek"
Niestety co raz częściej jak chce się obejrzec coś fajnego trzeba zaglądać do intenetu,a nie do tv:-/
Za słabe odcinki Kiepskich odpowiada twórca tych shitów typu dlaczego ja:) A Polsat się cieszy, bo widownia duża. Jeśli chcemy oglądać coś lepszego musimy przestać oglądać tę beznadzieję co teraz pokazują. Ja już dawno w TV nie oglądam seriali, bo nie warto, albo nie ma nic ciekawego albo puszczają strasznie późno. Szkoda, że nie mamy obecnie żadnego dobrego sitcomu w tv. Kiedyś było pełno i zagranicznych i polskich.
ŚWB leci na polsat play od poniedziałku do piątku o 15.30 po 2 odcinki zawsze jak mogę to oglądam.