PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92457}

Świat według Bundych

Married... with Children
1987 - 1997
6,6 169 tys. ocen
6,6 10 1 168572
7,6 22 krytyków
Świat według Bundych
powrót do forum serialu Świat według Bundych

Sezon

ocenił(a) serial na 10

Jaki jest według was najnudniejszy i najciekawszy sezon serialu?

ocenił(a) serial na 10
Slayer_6

Za najnudniejszy uważam sezon 11 bo to już było ciągnięcie na siłe.Oczywiście znajdziesz ciekawe momenty ale jednak na tle pozostałych sezonów wypada najsłabiej.
A najlepszy? chyba pierwsze 4 sezony.

ocenił(a) serial na 10
fauzi

Ja wolę sezony z Jeffem, a 11 sezon to troche słaby.

ocenił(a) serial na 10
Slayer_6

Już co kto woli.Dla mnie postać Jefersona rzeczywiście jest bardziej barwna od Steve'a,ale jednak typ humoru z tych pierwszych sezonów bardziej mi podchodzi.

ocenił(a) serial na 10
fauzi

Mi sie tak bardzo nie podobały 3 pierwsze sezony, Steve był sympatyczny, ale nie było jeszcze Buda i Kelly jako "dajki" i Buda moczącego się w łóżku, w ogóle myślę że w tych sezonach oni dopiero sie docierali a kwintesencja Bundych z cwaniaczkowatym Jeffersonem, Budem i Kelly to sezony 6 - 10 włącznie, bo w 5 sezonie Jefferson jeszcze nie wyrobił swojego stylu na cwaniaczka, który siedzi tylko z salonach piękności i doi Marcy z pieniędzy. Chociaż sezony 1-3 bardzo przjemnie się oglądało.

ocenił(a) serial na 10
Slayer_6

Ciężko powiedzieć każdy z sezonów jak dla mnie ma swoją magię, choć zgadam się z tym co napisaliście, że 11 sezon faktycznie trochę odstaje. Najlepiej mi podchodzą odcinki od kiedy Jefferson dołączył do ekipy, czyli od 5 sezonu.

ocenił(a) serial na 10
666_filmweb

Najepsze sa te pozniejsze sezony, zwlaszcza gdy pojawil sie Jefferson. Według mnie postac Steva byla bardzo nudna, a Jefferson wiadomo:) Genialna postac.