Może mi ktoś powiedzieć o co chodziło z Siódmym? Coś tam sobie kojarzę (na końcu jednego zosttanich odcinków AL krzyczy, że Siódmego można nazwać Bundym). Czy to nie jest ich dziecko o którym mówiła Peggy w którymś tam odcinku? Jestem ich wiernym fanem, ale nie mogę sobie przypomnieć jak to było :P
Siódmy został podrzucony przez kuzynów Peggy w pierwszym odcinku 7 sezonu. Peggy opiekowała się nim bardzo czule by dać mu to czego nie mieli Bud i Kelly. Widzom się jednak nie podobał i został wyrzucony po 18 odcinku. Nie to nie jest dziecko Peggy :)
O ile dobrze pamietam to Siódmy znikł nagle. Nie było o tym odcinka i nie zostało to nigdy wyjaśnione. Choć mogę się mylić :)
cala ta sytuacja z 7dmym okazala sie snem, al sie obudzil i wszystko wrocilo do normy, tak sie pozbyli 7mego
Nie, snem było jak Peggy była w ciąży, a on zniknął wcześniej. Nie wiadomo co się z nim stało, ale w odcinku gdy Al pracował z modelkami (nie wiedział że były grube :), wpadły do jego domu, dobrały się do lodówki i jedna zauważyła na mleku zdjęcie Siódmego "zaginiony".
Błagam Cię podaj mi nazwę tego odcinka! Obejrzałam cały 7 sezon i nie widziałam go?