PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92457}

Świat według Bundych

Married... with Children
1987 - 1997
6,6 169 tys. ocen
6,6 10 1 168572
7,6 22 krytyków
Świat według Bundych
powrót do forum serialu Świat według Bundych

Jak wiecie producenci w roli Buda i Kelly chcieli początkowo obsadzić Huntera Carsona i Tinę Caspary, którzy zupełnie nie poradzili sobie z zadaniem. Trzeba więc było znaleźć parę nowych nastolatków. Wybór padł oczywiście na Davida i Christinę. Chcąc oszczędzić czas i nakłady dokręcono tylko te sceny, w których występowały dzieci. Były to te sceny http://pl.youtube.com/watch?v=PR135aAH3JQ
Napiszę krótko, co ja o tym myślę
Kelly - tak, do tej roli bardziej pasuję mi blondynka niż brunetka. Christna to strzał w 10. Jest bardziej przekonująca i jeszcze to ciało...
Bud - Faustino i kropka. Nie ma lepszego wyboru. Nie wiadomo, czy z Huntera też wyrósłby taki kurdupel

Jakie jest wasze zdanie?

makintosz

Rzeczywiście. Choć nigdy niewiadomo jak rozwinełaby się ta pierwsza para rodzeństwa w serialu. Jesteśmy już zżyci z Christiną i Dawidem. Dla mnie Al i BUD to czołowe postacie w tym serialu. Teraz niejest ważne czy ci pierwsi młodzi aktorzy poradziliby sobie ze swoimi rolami. Ważne, że poradzili sobie Christina i Dawid. A gdyby było na odwrót?? Dawida i Christine zamienionoby na Tina i hunter?? Pewnie teraz niebylibyśmy wstanie wyobrazić sobie tego serialu bez nich. Poprostu byśmy się znimi zżyli tak jak teraz jesteśmy zżyci z Dawidem i Christiną. Czas spędzony z nimi podczas oglądania serialu robi swoje. Oni zawsze byli znami, a my znimi. I TAK JUŻ ZOSTANIE. pozdr.