W 16 odcinku 11 sezonu, w momencie jak Peggy przypomina sobie "dobre czasy" z Al'em, były 3 fragmenty których nigdy nie widziałem w żadnym odcinku, mianowicie jak Peggy nachodzi Al'owi na plecy a on ją zrzuca (widać 2 łóżka w sypialni a oni "bawili" się na jednym z nich), jak Al jest podłączony do jakiegoś urządzenia, które coś mierzy wskazówką (może IQ?) a Peggy trzyma narzędzie sterujące, które uruchamia. Oraz jak w sypialni stoi łóżko piętrowe (na dole leży Peggy a na górze Al)i Peg kopie nogami od dołu wyrko Al'a, który spada na kanapę piętro niżej.
Wydawało mi się, że oglądałem wszystkie odcinki tego serialu, ale widać nie :|
Najlepiej podajcie sezony i epizody tych odcinków, ale będe także bardzo wdzięczny za podanie samego sezonu.
Proszę o pomoc!
2. jedna z początkowych serii. To urządzenie to było krzesło elektryczne. Kto bardziej wytrzymał wygrywał samochód.
to jest 11 sezon odcinek 18 - A.Babe.In.Toyland te dwie sceny z piętrowym uszkiem i jak peg leży na łóżku
Dzięki!
Heh, ale to trochę dziwne...:P
Czyli jakby Peg w 16 odc. przepowiedziała już to co dopiero ma się stać w 18 odc. Wspomnienia z Al'em były jakby nie do końca prawdziwe :P, a jeżeli ona potrafiła przepowiedzieć przyszłość to wiedziała też, że tym samym się pogodzą ^^