Nie wiem, czy to takie śmieszne, kiedy aktorzy robią z siebie totalnych idiotów. Tak jest w tym filmie, bo żadnego innego komizmu tam nie zauważyłam. Cała ta rodzinka jest do bani. Są głupi i brzydcy. Chyba nigdy nie obejrzałam odcinka w całości, bo bym chyba się przekręciła. Samozachowawczo wyłączałam telewizor.
..ahh jaki ten serial życiowy, gratuluje gustu i poczucia humoru...no i wiecej oglądania brazylijskiego chłamu...dziwczynko jak chcesz to oglądaj i placz przed m jak mdłości albo sran ( och przepraszam klan !!! ) i smiej sie wniebogłosy...Molcin
Serial byl staryrą na wiele roznych rzeczy... przede wszystkim - najbardziej ogolnie - na amerykanow, ale nie tylko. Poszczegolne odcinki odwolywaly sie do roznego rodzaju elementow kultury masowej i wysmiewaly je - tyle ze trzeba miec odrobine pojecia o swiecie zeby je zrozumiec. Najwyrazniej serial byl dla ciebie za trudny ;) Skoro lubisz inny rodzaj humoru to twoja sprawa ale nie krytykuj czegos czego nie rozumiesz i uszanuj to ze innym moze sie podobac.
p.s. rozwalil mnie pseudoargument, ze sa "glupi i brzydcy" :D
"Świat według Bundych" to jest klasyka! Do dzisiaj nie powstał w USA lepszy serial komediowy. "Przyjaciele" i cała reszta wysiadają na starcie...
Nie każdemu musi się podobać..Trzeba to uszanować, ale zarazem niemożna pominąć faktu, że jest to kultowy serial..Chętnie bym obejrzał ponownie w tv:)
Tyle wiedzy co tolerancji jak można piętnować film,którego się nie zna dyletantyzmem mi tu zalatuje .....
Masz w ulubionych filmach "Dynastie" i to wszystko wyjaśnia. Za 10 lat może zrozumiesz co jest zabawnego w tym serialu.
co do przyjaciół...przewzszaja MWC w 100%...
przyjaciele sa milon razy lepsi!!!
a co do tego ty poprostu nie umiesz sie bawic przy naprawde dobrym sitkomie:P
ten film osiemsza pewne aspekty napewno...
ale po co go brac tak na seri trzeba usiac i sie dobrze bawic:)
ale żeś Amreyke odkryła.....film był nadawany przez chyba 5 lat gdzieś tak z 5 lat temu...a co może Cię bawi świat według kiepskich??:/ bo uważam że to jest już fajniejsze
Bundy są najlepsi!!!! pewnie wolisz ogladac te zjebane seriale typu "Dynastia" jak czytalem na Twoim blogu... HAHAHAHAHA takie gówno ogladac z Bundymi zaden inny sitcom sie nie równa!!!!!
HIHIHI...jasne,ja oglądam TYLKO takie filmy,gdzie aktorzy są mądrzy piękni.hihihi...co do serialu to kiedyś płakałam na nim ze śmiechu,wbrew pozorom inteligentny komizm sytuacyjny ,słowny i przede wszystkim POSTACI. :)