PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92457}

Świat według Bundych

Married... with Children
1987 - 1997
6,6 169 tys. ocen
6,6 10 1 168646
7,5 24 krytyków
Świat według Bundych
powrót do forum serialu Świat według Bundych

Nie wiem, czy to takie śmieszne, kiedy aktorzy robią z siebie totalnych idiotów. Tak jest w tym filmie, bo żadnego innego komizmu tam nie zauważyłam. Cała ta rodzinka jest do bani. Są głupi i brzydcy. Chyba nigdy nie obejrzałam odcinka w całości, bo bym chyba się przekręciła. Samozachowawczo wyłączałam telewizor.

użytkownik usunięty
agatha

E tam...
Kobieto nie znasz sie ... Gdzie zgubiłas poczucie humoru?

użytkownik usunięty
agatha

..ahh jaki ten serial życiowy, gratuluje gustu i poczucia humoru...no i wiecej oglądania brazylijskiego chłamu...dziwczynko jak chcesz to oglądaj i placz przed m jak mdłości albo sran ( och przepraszam klan !!! ) i smiej sie wniebogłosy...Molcin

ocenił(a) serial na 9
agatha

Serial byl staryrą na wiele roznych rzeczy... przede wszystkim - najbardziej ogolnie - na amerykanow, ale nie tylko. Poszczegolne odcinki odwolywaly sie do roznego rodzaju elementow kultury masowej i wysmiewaly je - tyle ze trzeba miec odrobine pojecia o swiecie zeby je zrozumiec. Najwyrazniej serial byl dla ciebie za trudny ;) Skoro lubisz inny rodzaj humoru to twoja sprawa ale nie krytykuj czegos czego nie rozumiesz i uszanuj to ze innym moze sie podobac.

p.s. rozwalil mnie pseudoargument, ze sa "glupi i brzydcy" :D

ocenił(a) serial na 10
agatha

twój komentarz pasuje idealnie ale do "świat wg kiepskich"

Billy_Ray_Valentine

"Świat według Bundych" to jest klasyka! Do dzisiaj nie powstał w USA lepszy serial komediowy. "Przyjaciele" i cała reszta wysiadają na starcie...

Albertino

Nie każdemu musi się podobać..Trzeba to uszanować, ale zarazem niemożna pominąć faktu, że jest to kultowy serial..Chętnie bym obejrzał ponownie w tv:)

latarnik81

Tyle wiedzy co tolerancji jak można piętnować film,którego się nie zna dyletantyzmem mi tu zalatuje .....

ocenił(a) serial na 10
mathew66

Masz w ulubionych filmach "Dynastie" i to wszystko wyjaśnia. Za 10 lat może zrozumiesz co jest zabawnego w tym serialu.

latarnik81

co do przyjaciół...przewzszaja MWC w 100%...
przyjaciele sa milon razy lepsi!!!
a co do tego ty poprostu nie umiesz sie bawic przy naprawde dobrym sitkomie:P
ten film osiemsza pewne aspekty napewno...
ale po co go brac tak na seri trzeba usiac i sie dobrze bawic:)

agatha

ale żeś Amreyke odkryła.....film był nadawany przez chyba 5 lat gdzieś tak z 5 lat temu...a co może Cię bawi świat według kiepskich??:/ bo uważam że to jest już fajniejsze

Mihau2D

Bundy są najlepsi!!!! pewnie wolisz ogladac te zjebane seriale typu "Dynastia" jak czytalem na Twoim blogu... HAHAHAHAHA takie gówno ogladac z Bundymi zaden inny sitcom sie nie równa!!!!!

agatha

HIHIHI...jasne,ja oglądam TYLKO takie filmy,gdzie aktorzy są mądrzy piękni.hihihi...co do serialu to kiedyś płakałam na nim ze śmiechu,wbrew pozorom inteligentny komizm sytuacyjny ,słowny i przede wszystkim POSTACI. :)

ocenił(a) serial na 10
Zebra_2

Kim jest mężczyzna ze strzelbą ?? Kto Zabija dla zabawy ?? TATA PSYCHOPATA
TATA ze strzelbą , kochający ojciec . Zabił żonę warzącą TONĘ „TATA PSYCHOPATA”