Przecież to majstersztyk. Zaraz pewnie zaatakuje mnie chmara pseudo intelektualistów, którzy zaczną gadać " dla plebsu" " dla prostaków" itp. Jakież musi być smutne życie takich ludzi... Nie wierzę że znajdzie się chociaż jedna osoba, którą żaden z odcinków nie rozśmieszył. Rozmowy, sytuacje itp. Z każdej rozmowy w każdym odcinku można się śmiać :D
Pseudo-intelektualiści z pewnością oglądają coś ponad nasze możliwości? Nie wiem, może Skins albo TVN24?
Co tu się dziwić, teraz na topie jakieś doktory Hałsy, albo co gorsza Trudne Sprawy, Pamiętniki z Wakacji i inny szajs. A skoro nawet taki Bill Cosby Show czy Pełna Chata, z których tak śmiano się w Bundych mają większą ocenę od MWC, znaczy, że jest już bardzo źle ;-)
No ale ważne, że dla nas ten serial jest zdecydowanym numer 1. Po liczbie ocen i przekroju widać, że musi wpadać tu sporo fanek Disney'a oceniających wszystko co widziały choćby tylko w krótkim fragmencie lub sprzedawców butów, bo sporo jedynek musi lecieć. Taki chyba się już zrobił target Filmweb'u, bo jak pamiętam kiedyś tu było coś koło 8,0, a teraz prawie 102 tysiące głosów i tylko 6,5...
Ha ha pamiętniki z wakacji szpile na giewonckich jajach same gówno a to jest klasyk i macie racje pełno ludzi dało 1 bo myślą że w taki sposób pokażą że oni są ponad szarą masą i są mega a to mega inteligentni zauważyłem że filmy często oceniają i komentują ludzie mający się za lepszych od innych czyli ludzi ślepych nie umiejących mieć choć krzty pokory i samo krytyki.
Dlaczego Bundy mają taką niską ocenę w rankingu jest jedną z największych i najbardziej wstydliwych tajemnic na Filmwebie.
Jaka tam tajemnica?.. To PO, Rosjanie, ew. CIA. A poważnie, Bundy to mistrzostwo świata. I mam ubaw po pachy, pomimo tego, że lubię kino dla wymagających. Nie miałbym nic przeciwko ocenie 1 dla filmu, pod warunkiem, że był obejrzany w 70%. A dla serialu to bym proponował obejrzeć kilka odcinków z różnych okresów. Zwłaszcza Bundy, gdzie po dojściu Jeffersona zaczęła się jazda po bandzie :D
masa trollów buszuje w sieci. Popatrz na:
http://www.filmweb.pl/user/MALA_BETONIARKA
to coś oceniło Kac Wawę, Gulczas a jak myślisz, M jak Miłość, Klan na 10 gwiazdek
a Świat wg Bundych, film Lśnienie na 1 gwiazdkę...
Dużo rozmaitych gimbusów, gimnazjalistów, znudzonych gospodyń domowych nie mogło ścierpieć faktu, że Bundy byli wyżej od ich ulubionego infantylnego serialu więc myk i zakładamy konta i dajemy jedną gwiazdeczkę Bundym....
Racja, według mnie jest to najlepszy serial komediowy zza oceanu. Humor w większości amerykańskich seriali jest dla mnie denny, a Bundy mimo swojego wieku nie mają sobie równych, w tym serialu humor jest taki uniwersalny, myślę, że schemat rodziny pasuje do wielu amerykańskich jak i polskich rodzin.. Serial ma niesamowity klimat, polscy Kiepscy są o dwie klasy niżej pod każdym względem. Oceniłbym go na 10 żeby podbić średnią, ale nie będę stosował taktyki ludzi, którzy oceniają na 1 tylko dlatego żeby ją obniżyć. Oceniam na 8 w kategorii seriali komediowych, może jeśli miałbym oceniać go ogólnie w kategorii seriali to dałbym 6 lub 7.
Poza tym Ed O`Neill to geniusz w tym serialu (inni aktorzy też dają radę, jedynie Marcy czasami denerwuje), jego mimika i odzywki to majstersztyk, choćby dlatego serial zasługuje na wyższą notę.