PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92457}

Świat według Bundych

Married... with Children
1987 - 1997
6,6 169 tys. ocen
6,6 10 1 168572
7,6 22 krytyków
Świat według Bundych
powrót do forum serialu Świat według Bundych

Przecież to majstersztyk. Zaraz pewnie zaatakuje mnie chmara pseudo intelektualistów, którzy zaczną gadać " dla plebsu" " dla prostaków" itp. Jakież musi być smutne życie takich ludzi... Nie wierzę że znajdzie się chociaż jedna osoba, którą żaden z odcinków nie rozśmieszył. Rozmowy, sytuacje itp. Z każdej rozmowy w każdym odcinku można się śmiać :D

Ciechanmiodowy

Pseudo-intelektualiści z pewnością oglądają coś ponad nasze możliwości? Nie wiem, może Skins albo TVN24?

Ciechanmiodowy

Wola żałosnych kiepskich ,niestety

użytkownik usunięty
Ciechanmiodowy

Co tu się dziwić, teraz na topie jakieś doktory Hałsy, albo co gorsza Trudne Sprawy, Pamiętniki z Wakacji i inny szajs. A skoro nawet taki Bill Cosby Show czy Pełna Chata, z których tak śmiano się w Bundych mają większą ocenę od MWC, znaczy, że jest już bardzo źle ;-)
No ale ważne, że dla nas ten serial jest zdecydowanym numer 1. Po liczbie ocen i przekroju widać, że musi wpadać tu sporo fanek Disney'a oceniających wszystko co widziały choćby tylko w krótkim fragmencie lub sprzedawców butów, bo sporo jedynek musi lecieć. Taki chyba się już zrobił target Filmweb'u, bo jak pamiętam kiedyś tu było coś koło 8,0, a teraz prawie 102 tysiące głosów i tylko 6,5...

ocenił(a) serial na 9

Ha ha pamiętniki z wakacji szpile na giewonckich jajach same gówno a to jest klasyk i macie racje pełno ludzi dało 1 bo myślą że w taki sposób pokażą że oni są ponad szarą masą i są mega a to mega inteligentni zauważyłem że filmy często oceniają i komentują ludzie mający się za lepszych od innych czyli ludzi ślepych nie umiejących mieć choć krzty pokory i samo krytyki.

ocenił(a) serial na 10
Ciechanmiodowy

Dlaczego Bundy mają taką niską ocenę w rankingu jest jedną z największych i najbardziej wstydliwych tajemnic na Filmwebie.

Heatseeker

Jaka tam tajemnica?.. To PO, Rosjanie, ew. CIA. A poważnie, Bundy to mistrzostwo świata. I mam ubaw po pachy, pomimo tego, że lubię kino dla wymagających. Nie miałbym nic przeciwko ocenie 1 dla filmu, pod warunkiem, że był obejrzany w 70%. A dla serialu to bym proponował obejrzeć kilka odcinków z różnych okresów. Zwłaszcza Bundy, gdzie po dojściu Jeffersona zaczęła się jazda po bandzie :D

użytkownik usunięty
Ciechanmiodowy

masa trollów buszuje w sieci. Popatrz na:
http://www.filmweb.pl/user/MALA_BETONIARKA
to coś oceniło Kac Wawę, Gulczas a jak myślisz, M jak Miłość, Klan na 10 gwiazdek
a Świat wg Bundych, film Lśnienie na 1 gwiazdkę...
Dużo rozmaitych gimbusów, gimnazjalistów, znudzonych gospodyń domowych nie mogło ścierpieć faktu, że Bundy byli wyżej od ich ulubionego infantylnego serialu więc myk i zakładamy konta i dajemy jedną gwiazdeczkę Bundym....

ocenił(a) serial na 8
Ciechanmiodowy

Racja, według mnie jest to najlepszy serial komediowy zza oceanu. Humor w większości amerykańskich seriali jest dla mnie denny, a Bundy mimo swojego wieku nie mają sobie równych, w tym serialu humor jest taki uniwersalny, myślę, że schemat rodziny pasuje do wielu amerykańskich jak i polskich rodzin.. Serial ma niesamowity klimat, polscy Kiepscy są o dwie klasy niżej pod każdym względem. Oceniłbym go na 10 żeby podbić średnią, ale nie będę stosował taktyki ludzi, którzy oceniają na 1 tylko dlatego żeby ją obniżyć. Oceniam na 8 w kategorii seriali komediowych, może jeśli miałbym oceniać go ogólnie w kategorii seriali to dałbym 6 lub 7.
Poza tym Ed O`Neill to geniusz w tym serialu (inni aktorzy też dają radę, jedynie Marcy czasami denerwuje), jego mimika i odzywki to majstersztyk, choćby dlatego serial zasługuje na wyższą notę.