ogladam wszystkie odcinki po kolei i jakos dopiero po jakims czasie zauwazylem ze pare rzeczy mi nie gra. moze ktos mi przypomniec co sie stalo z dzieckiem jak peggy byla w ciazy? bo pamietam ze byly odcinki jak ona i marcy byly razem w ciazy i co bylo potem? i druga sprawa co sie stalo z siódmym? byl pare odcinkow potem nagle zniknal. z dzisiaj widzialem jak gruba baba u ala pokazala jego zdjecie mleku.
Peggy i Marcy tak naprawdę nie były w ciąży - to był tylko koszmarny sen Ala który trwał kilkanaście odcinków. Widocznie przegapiłeś ten w którym Al się obudził i z ulgą stwierdził że ani jego żona ani sąsiadka nie są w ciąży. Siódmy po prostu zniknął, nie zostało wyjaśnione co się z nim stało. Prawdopodobnie nie przypadł do gustu widowni i twórcy serialu zrezygnowali z tej postaci. I dobrze bo ten mały pajac mnie wyjątkowo drażnił, zamiast śmieszyć.
tak jak poprzednik napisał - ciąże peggy i marcie były tylko snem ala. a katey sagal naprawdę była w ciąży, ale poroniła. możliwe, że dlatego kilka tamtych odcinków była nieobecna.
Nic sie nie stało.Scenarzyści wycofali jego postać z serialu.Po prostu nie spodobał sie widzom.
no fakt postać 7ego była wyjątkowo denerwująca... w sumie ... sam nie wiem czemu, ale denerwowowało mnie np. to że Peggy robiła mu jedzenie :) a reszta rodzinki siedziała przy stole z pustymi talerzami. :) Była taka scena.. wyjątkowo "brutalna"
Ej a pamiętacie jak był ten jeden jedyny bundy który się nie ożenił , dorobił się fortuny a potem zmarł , i w testamencie było że ten , kto pierwszy wyda na świat męskiego potomka bundy przejmie cały spadek? Przecież na koniec Peggy zaszła
Nie zaszła tylko Al tak sobie z niej zażartował.Wlał do testu atrament z długopisa.To S05E11
Ołłł pomyliłam się, myślałam że naprawde bo tam było coś o proszkach antykoncepcyjnych , tyle że teraz mi się przypomniała że ona je BRAŁA a nie odstawiła. Pomyliło mi się z "Trudne sprawy" xD Kiedy to było , chyba ze 2 lata temu.
Chciałam sobie wszystko ściągnąć ale wiadomo - 11 sezonów to ciężki kawał chleba . Wkrótce doję i do tego momentu :p
http://www.youtube.com/watch?v=UjUZrgG37tg&feature=channel_video_title <------------ polecam :) i wiele, wiele innych zapodanych na yt :)
PS
z tą połową baku paliwa to mnie wręcz powalił na ziemie :D