PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92457}

Świat według Bundych

Married... with Children
1987 - 1997
6,6 169 tys. ocen
6,6 10 1 168646
7,5 24 krytyków
Świat według Bundych
powrót do forum serialu Świat według Bundych

sezony

ocenił(a) serial na 10

Ostatnio powtórzyłem sobie wszystkie sezony i stwierdziłem, że z sezonu na sezon serial rozwijał się i był śmieszniejszy, ale z 10 najbardziej się lałem:-) bo 11 już był na siłę

ocenił(a) serial na 9
pp807

11 na siłę??
Niby w którym miejscu??
Dla mnie 11 jest tak samo dobry jak poprzednie sezony,i nie ustępuje im w najmniejszym stopniu.

ocenił(a) serial na 10
expo2000

Dla mnie 11 też jest genialne. Ogólnie całość trzyma poziom. Odkąd pojawił się Griff, sceny z obuwniczego stały sie jeszcze lepsze, świetny jest ten facet. Jego wygląd, mimika twarzy, świetny gość. Najsłabsze są odcinki z tym "siódmym" czy jak mu tam, no z tym dzieciakiem, który mieszkał u bundych jakiś czas i był pupilem Peggy. Super jest to, że można sobie kupić na DVD wszystkie 11 sezonów w jednym paku 88 płyt DVD, co właśnie niedawno uczyniłem i sobie odświeżam całość po kolei :)

ocenił(a) serial na 9
Peter_1987

Dokładnie.Griff jest świetny.Najlepszy współpracownik Ala wśród wszystkich,którzy występowali w serialu.Jego postać wniosła sporo humoru do serialu.
Co do "siódmego"-tutaj też w pełni się z Tobą zgadzam.Na szczęście dzieciak ten występował krótko,oraz rzadko.
Mógłbyś zdradzić,ile kosztowała Cię ta przyjemność??

ocenił(a) serial na 10
expo2000

Niezwykle tanio, bo tylko 195zł (wyhaczyłem na olx.pl używane, ale w idealnym stanie. Na allegro jest najtańsze za 300zł)

ocenił(a) serial na 9
Peter_1987

To rzeczywiście bdb cena.Ja pamiętam,w 2008 roku patrzyłem na ceny(w Media Markt były),to za całość,jak mnie pamięć nie myli wychodziło coś 800zł.

pp807

Pierwsze 3 takie fajne są, klimatyczne :). No i sezony 4-10 są genialne :). 11 też był nawet dobry, ale to nie to...

pp807

Pierwsze sezony - geniusz
Póżniej - więcej sków, przeciętne mieszały się z geniusz^2
Tak gdzieś w środku jak dzieciaki były na granicy wieku nastoletniego z dorosłym - tylko żarty o seksie, najgorsze czasy dla Bundych
Jak dzieciaki dorosły - Drugi oddech dla Bundych
Ostatnie - geniusz^3