Powinniśmy zrobić petycje do polsatu by codziennie go puszczał, jak przez kilkanaście lat to
robil (a nie jakas badziewna rodzine zastepcza teraz nadaja:(. Kto jest za? Ja odkąd
pamietam to zawsze byl puszczany ten serial na polsacie, to tak jak by kevina sam w domu
nie pusili na swieta.. eh.. Chcemy BUNDYCH w TV!
Po wydaniu Bundych na DVD w TV Seriale chyba każdy prawdziwy fan ma to cudo na użytek własny i nie ma specjalnego ciśnienia aby Polsat kolejny raz go emitował.
Jakieś półtora roku temu Bundy mieli na Filmwebie średnią ponad 8 i dość wysokie miejsce w liście najlepszych seriali. Mniej więcej wówczas Polsat po raz kolejny zaczął emitować ten serial. No i przez ten czas ocena spadła do żałosnego 6,7. To ja już wolę aby Polsat już go nigdy więcej nie emitował. Zbyt dużo troli oglądało ten serial i po jednym lub dwóch odcinkach wystawiało mu ocenę 1/10.
Oczywiście wiem że tymi rankingami nie warto się jakoś specjalnie przejmować. no ale jednak kiedy widzę taką a nie inną średnią ocenę Bundych to... nie jest mi zbyt miło.
Dlatego ja nigdy nie sugeruję się ocenami z FW, gdzie aż roi się od trolli, z którymi redakcja nie może bądź nie chce sobie poradzić, więc ufam wyłącznie ocenom na IMDb. Tam „Bundy” mają zasłużone 8.6/10, aczkolwiek wydaje mi się, że w ciągu lat trochę ta ocena spadła. Poza tym, na IMDb istnieje możliwość sprawdzenia, jak głosowały osoby o określonej płci i w poszczególnej grupie wiekowej, co też jest pomocne.
do Heatseeker,, masz rację ze sa wydania na dvd, mozna sciagnac, czy poprostu obejrzec w internecie. Ale mi chodzi o to ze przychodzi sie ze szkoly czy pracy, to sie je obiad i przy tym oglada tv w której lecieli Bundy i w chwilach relaksu można obejrzec i pozniej wziasc sie do swoich obowiazkow. A teraz to patrzac na ramowke to tylko opere mydlane puszczaja, czy to rodzina zastepcza, czy moda na sukces itd.
ja tam mam mieszane uczucia - z jednej strony dzięki polsatowi usłyszałem dawno temu że jest takie cudo na świecie, a godziny emisji były genialne (wracam półprzytomny ze szkoly, robię sobię szamę i na następną godzine wyłączam się z rzeczywistości )
a z drugiej przerwy reklamowe, odcinki puszczane bez ładu i składu itd...
no szkoda,że już nie leci bo nie ma takiego drugiego serialu ale może jeszcze kiedyś będzie znowu emitowany
Aktualna ocena to żal - dla mnie to absolutne arycydzieło, wychowałem się na tym serialu.