PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92457}

Świat według Bundych

Married... with Children
1987 - 1997
6,6 169 tys. ocen
6,6 10 1 168649
7,5 24 krytyków
Świat według Bundych
powrót do forum serialu Świat według Bundych

Powinniśmy zrobić petycje do polsatu by codziennie go puszczał, jak przez kilkanaście lat to
robil (a nie jakas badziewna rodzine zastepcza teraz nadaja:(. Kto jest za? Ja odkąd
pamietam to zawsze byl puszczany ten serial na polsacie, to tak jak by kevina sam w domu
nie pusili na swieta.. eh.. Chcemy BUNDYCH w TV!

ocenił(a) serial na 10
adiman

Po wydaniu Bundych na DVD w TV Seriale chyba każdy prawdziwy fan ma to cudo na użytek własny i nie ma specjalnego ciśnienia aby Polsat kolejny raz go emitował.

Jakieś półtora roku temu Bundy mieli na Filmwebie średnią ponad 8 i dość wysokie miejsce w liście najlepszych seriali. Mniej więcej wówczas Polsat po raz kolejny zaczął emitować ten serial. No i przez ten czas ocena spadła do żałosnego 6,7. To ja już wolę aby Polsat już go nigdy więcej nie emitował. Zbyt dużo troli oglądało ten serial i po jednym lub dwóch odcinkach wystawiało mu ocenę 1/10.

Oczywiście wiem że tymi rankingami nie warto się jakoś specjalnie przejmować. no ale jednak kiedy widzę taką a nie inną średnią ocenę Bundych to... nie jest mi zbyt miło.

Heatseeker

Dlatego ja nigdy nie sugeruję się ocenami z FW, gdzie aż roi się od trolli, z którymi redakcja nie może bądź nie chce sobie poradzić, więc ufam wyłącznie ocenom na IMDb. Tam „Bundy” mają zasłużone 8.6/10, aczkolwiek wydaje mi się, że w ciągu lat trochę ta ocena spadła. Poza tym, na IMDb istnieje możliwość sprawdzenia, jak głosowały osoby o określonej płci i w poszczególnej grupie wiekowej, co też jest pomocne.

ocenił(a) serial na 10
Pottero

do Heatseeker,, masz rację ze sa wydania na dvd, mozna sciagnac, czy poprostu obejrzec w internecie. Ale mi chodzi o to ze przychodzi sie ze szkoly czy pracy, to sie je obiad i przy tym oglada tv w której lecieli Bundy i w chwilach relaksu można obejrzec i pozniej wziasc sie do swoich obowiazkow. A teraz to patrzac na ramowke to tylko opere mydlane puszczaja, czy to rodzina zastepcza, czy moda na sukces itd.

adiman

ja tam mam mieszane uczucia - z jednej strony dzięki polsatowi usłyszałem dawno temu że jest takie cudo na świecie, a godziny emisji były genialne (wracam półprzytomny ze szkoly, robię sobię szamę i na następną godzine wyłączam się z rzeczywistości )
a z drugiej przerwy reklamowe, odcinki puszczane bez ładu i składu itd...

ocenił(a) serial na 10
wallian

no szkoda,że już nie leci bo nie ma takiego drugiego serialu ale może jeszcze kiedyś będzie znowu emitowany

ocenił(a) serial na 8
Purespirit

Aktualna ocena to żal - dla mnie to absolutne arycydzieło, wychowałem się na tym serialu.

ocenił(a) serial na 10
k3r10n

W tamtym roku na polsacie można było obejrzeć Bundych, a, że polsat co jakiś czas odświeża ten serial, więc myślę, że w okolicy wakacji do nas powróci :)