PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92457}

Świat według Bundych

Married... with Children
1987 - 1997
6,6 169 tys. ocen
6,6 10 1 168572
7,6 22 krytyków
Świat według Bundych
powrót do forum serialu Świat według Bundych

usuneli ...

ocenił(a) serial na 10

No tak, miałam na you tubie wypatrzone wszystkie dcinki do ściagnięcia i patrzę niedawno a tu usunięte wszystkie odcinki bo ktoś tam posiada prawa autorskie i witamy w Polsce. Za granica to mozna mieć w internecie seriale na wideo-portalach tylko nie u nas.

ocenił(a) serial na 10
Elanator

cieszę się że za nim zaczęli wydawać DVD ściągnąłem sobie wszystkie odcinki na kompa. zmieścilem się z czasem <uff>

Elanator

Na youtube i tak odcinki były nienajlepszej jakości i były podzielone na cześci. Po ściągnięciu trzeba się męczyć z łączeniem i konwertowaniem do avi, aby śmigały po wypaleniu na na stacjonarce. Musisz się przy tym liczyć z pogorszeniem jakości. Nie polecam, to strata czasu.

Proponuję jedną z tych trzech możliwości:

- znalezienie innego źródła z pełnymi odcinkami, np. rapidshare, torrenty. sporo tego w sieci, wystarczy tylko poszukać.
- kupowanie oryginałów. MWC jest wydawany od 6 grudnia na DVD przez Amercom w TV Okey Seriale. sam tak robię i jestem zadowolony :)
- skorzystanie z usług aceyalone'a. ów użytkownik za niewielką opłatą zgra ci i wyśle wszystkie odcinki. sama obadaj http://www.filmweb.pl/topic/1040544/Komplet+odcinkow+Bundych.html

ocenił(a) serial na 10
makintosz

innych źródeł jest coraz mniej bo jest ta sama sprawa co na youtube (prawa autorskie) albo jakiś .. no ktoś po prostu kradnie te odcinki i trzeba je usuwać. Ostatnio tak bylo na forum ogólnym bylo 5 stron długich stron z linkami do MWC i wszystko zostalo usunięte bo "ktoś je ukradl" na szczescie zdążylem wszystkie pobrac

michcioroslina

jeśli chodzi ci o peb.pl to nikt nie kradnie XDD tylko sami usuwają bo ich ścigają i tyle ;p e tam, najwyzej bede kupowac ile tam jest chyba 5 zeta znajde na te pare odcinkow na tydzien a przynajmniej juz nie trzeba zgrywac ;p

Elanator

Dajcie spokój z tą słabą jakością... ja zawsze filmy/seriale mam w rmvb, a nie jakieś HD ...

Trochę się wkurzyłem i napisałem do nich, a ci "Niestety, treść Pana wiadomości nie jest dla nas do końca zrozumiała. Nie mamy wpływu na portal youtube i w żaden sposób nie mamy możliwości wpływania na treści tam publikowane.", nie dość że wkurzają, to jeszcze kłamią.

Szkoda, że nie ściągnąłem tych odcinków z YT, zupełnie o tym nie pomyślałem, myślałem, że Bundych nigdy nie usuną :( jeszcze debile pousuwali konta uploaderów, zamiast zablokować możliwość wrzucania filmów na jakiś czas czy coś, nawet i tego nie powinni! coraz bardziej denerwujące jest youtube, te wszystkie beznadziejne zmiany, usuwanie filmików itd. naprawdę potrafią wkurzyć człowieka...

Elanator

niestety wszędzie indziej też scigaja ostatnio wkurwili mnie jak nawet parodie teledysku beyonce skasowali ;/ boja sie ze im tylki do sądu kopna jak nie skasuja ;>

baltor

Bundych trwale z neta nie wywalą. Zawsze znajdzie się ktoś, kto ma wszystkie odcinki i jest skłonny się podzielić. Usuwasz z jednej strony, a za jakiś czas pojawia się to samo na drugiej.

P.S: Ciekawi mnie to, czy w sklepach pojawi się normalne wydanie "Świata według Bundych" na DVD

makintosz

mysle ze maja do tego usuwania jakies osoby ktore sie tym zajmuja i pewnie jak cos nowego sie pojawi to na nastepny dzien i tak juz nie bedzie, tak z bundym bylo i z monkiem :/