Bardzo fajny serial widziałem wszystkie odcinki i bardzo polecam, Można go obejzeć chociaaz by z powodu roli diabła, który jest genialnie sparodiowany, lub tez Stocka lub Bena krórzy zawsze zrobią coś głupiego:P naprawde polecam :D
Jestem po 2 odcinkach i serial nie za bardzo przypadł mi do gustu. Od razu pojawiły się podobieństwa do "chucka". 1 Główny bohatet to "nieudacznik":) 2 Praca w hipermarkecie 3 Koledzy z pracy to świry
Z tym że Reaper pod tym względem odpada w przedbiegach. Koledzy Chucka są wyraziści a Sama są jacyś bezpłciowi, dodatkowo szef Sama jest żałosny(Duży Mike rządzi)Jedynie (narazie) co mi się w Reaperze podobało to postać diabła. No i pilot Chucka był zdecydowanie lepszy.
No właśnie, też obejrzałem ten pilot i gdybym miał decydować, to by chyba nigdy do emisji tego serialu nie doszło. Pierwszy odcinek zwyczajnie bezpłciowy jest. Sytuacja wzbudzają co najwyżej uśmiech na twarzy, nigdy śmiech. Główni bohaterzy jacyś mdli są. Teksty słabe. Trudno uwierzyć, że to Kevin Smith reżyserował.