PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433648}

Żniwiarz

Reaper
2007 - 2009
7,3 4,2 tys. ocen
7,3 10 1 4180
Żniwiarz
powrót do forum serialu Żniwiarz

Ogladalem Supernatural ale niestety skonczyl sie czwarty sezon i nastala przerwa dlatego postanowilem przerzucic sie na cos innego i padlo na Reaper. Poczatkowo troche srednio mi przypadl ten serial do gustu ale wraz z kolejnymi odcinkami coraz bardziej zaczal mi sie podobac. Jest inny od Supernatural tutuaj mamy duz wiecej humoru i do tego lapanie zlych dusz czasami schodzi na drugi plan. Serial ma u mnie 8/10. Warto go obejrzec ze wzgledu na role samego Szatana!!! Po prostu kosmos :) jak widze tego kolesia to odrazu smiac mi sie chce. Aktor wybrany idealny do tej roli, reszta poprawnie (no moze ten grubasek troche bardziej na +) polecam i pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
JanKozak

nom,.. im dalej tym lepiej,... 2 sezon jest lepszy... niezły demon później się pojawi (Nina) :P

ocenił(a) serial na 10
Radloc

szkoda tylko ze nie bedzie 3 sezonu :( bywa

JanKozak

Bardzo fajny serial. U mnie też ma 8/10.
Może nie jest to najwybitniejsza produkcja, ale przyjemnie się ogląda, a to chyba najważniejsze. Ktoś tu gdzieś pisał, że "Reaper" jest podobny do "Chucka" i że ten drugi jest lepszy. Ja uważam, że to "Reaper" jest fajniejszy. I jeszcze te teksty Socka :). Szkoda, że nie będzie 3. sezonu :(.