niezła obsada i dobre wyważenie komizmu z dramatyzmem, sam pomysł na serial to połączenie "Supernatural" z "Pogromcami duchów", chociaż zapożyczeń pewnie można doszukać się więcej, jak chociażby z "Pracownikiem miesiąca" :), muszę jednak przyznać, że pilot zakończył się tak, iż nie wiem jak to dalej się potoczy, wszytko nam wytłumaczono, nie ma większych tajemnic i jeżeli nasz główny bohater będzie co odcinek robił to co w pilocie, serial będzie nudy, więc zapewne scenarzyści czymś nas w tej historii zaskoczą, poczekamy zobaczymy
Ja natomiast jestem zawiedziony pilotem. Zazwyczaj w pilocie daje się same zagadki, żeby przyciągnąć widzów. Tu jak wspomniałeś wszystko wyjaśnione w pilocie. Mam złe przeczucia co do tego. Było co prawda parę śmiesznych scen, ale za mało jak na komedię. Jak w każdym odcinku główny będzie łapał te dusze i pracował w sklepie to lipa. I tyle to będzie nuda. Nie ma co się oszukiwać. Z wystawieniem oceny wstrzymam się do 2-3 odcinku, bo jak bym miał teraz dawać to góra 4. Zapowiedziano 13 odcinków, ale jeśli wszystkie będą jak pilot to zdejmą ten serial z anteny a resztę odcinków puszczą tylko w necie, jak chociażby z "The Black Donnellys" (chociaż to był zarąbisty serial).