Może mi ktoś to tak lepiej wyjaśnić? Całe szczęście że będzie sezon 3. Dziękuje za wspaniały serial. A dowiedziałem się o nim przez przypadek z MTV, bo była przerwa w BMS o którym też dowiedziałem się z MTV. I Misfits też wziąłem z MTV. Jednak to MTV nie jest takie złe.
skąd się dowiedziałeś, że będzie sezon 3? wg mnie zrobily tylko dwa sezony i na tym poprzestaną...
Przeglądałem ostatnio różne strony i fora i tak faktycznie miał być kręcony 3 sezon, ale to były informację z początku roku 2010...
A mnie ciekawi skąd fajny334 wziął informacje o 3 sezonie.
Czekam na odpowiedź.
niestety nie bedzie 3 serii . zdjecia zostały zakonczone na 2 .
koniec nie był taki zły. zdarzały się gorsze. przykład jednego sezonu " kości " tyle , że w tamtym przypadku wszyscy wiedzieli , żę będzie kontynuacja.
natomiast " zniwiarz ' zakończył się całkiem okej. szkoda , że koniec no ale coż.
będę tęsknił za Skarpętą troche :) i Niną <3 :D
szkoda, szkoda, szkoda.... Wcale bym się nie obraził jakby nakręcili 3 sezon, ale cóż za mało zarabiał to go zdjęli z anteny.
Jak się umie angielski to się znajdzie i nie jestem sciemniaczem bo znam ich za durzo i mam im ochotę dać w ryj jak sa błędy to sorry ale pisze na komórce.
no tez sobie wklapelem czy bedzie 3 sezon i tu masz wyrazna informacje ze nie bedzie,a skoro dobrze znasz angielski albo chodz troche to raczej zrozumiesz
Final cancellation
The CW has cancelled the show, making the final episode of Reaper May 26, 2009.[23] ABC Studios was initially in talks with CW affiliates in order to get a syndicated version of Reaper run on Sunday nights.[23] [24][25]
It was later reported that syndication talks with CW affiliates fell through, as well as attempts to sell the series to Sci Fi Channel as part of its change over to Syfy, after news that both Bret Harrison ("Sam") and Tyler Labine ("Sock") would not be returning for season three even if the syndication plan proved viable.[26]
The official Reaper website confirmed that there will be no third season, but there will be a comic book series and possibly a cartoon.