PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=181815}

Żukosoczek

Beetlejuice
1989 - 1991
7,3 3,7 tys. ocen
7,3 10 1 3710
7,0 2 krytyków
Żukosoczek
powrót do forum serialu Żukosoczek

Mógłby mi ktoś pomóc w poszukiwaniu odcinków Żukosoczka po polsku? To była moja ukochana baja z dzieciństwa, pamiętam że na kanale na którym ją oglądałem leciała z lektorem, teraz raz po raz odświeżam sobie kolejne serie po angielsku, ale dowiedziałem się też że istnieje wersja z polskim dubbingiem, podobno bardzo dobrym, a poszukiwania nie dają rezultatów, więc może ktoś z Was natknął się gdzieś na tę wersję?

_ParaDoks_

Od siebie dodam jeszcze, że Lydia to jedna z najfajniejszych postaci, jakie stworzono w całej historii animacji!

_ParaDoks_

również desperacko poszukuje Żukosoczka PL, ktokolwiek by coś wiedział proszony jest o kontakt

akfarga_filmweb

ja też szukam mruffafa33@gmail.com

_ParaDoks_

http://www.google.pl/search?aq=0&oq=%C5%BCukosoczek+&gcx=c&sourceid=chrome&ie=UT F-8&q=%C5%BCukosoczek+online
google nie bolą
znajdziecie na pewno na kreskoweczki.pl

sanmiona

hehe, to by było za proste - sprawdzałem już tam (i nie tylko tam) i za każdym razem nic;-)

_ParaDoks_

mi tam brak polskiego akurat w tej bajce nie przeszkadza ;)

sanmiona

Mi też nie (patrz: mój pierwszy post). Po prostu poszukuję wersji z polskim dubbingiem, bo nigdy go nie słyszałem i z czystej ciekawości chciałbym zobaczyć jak wypadł - choć chyba nic nie jest w stanie przebić oryginalnego głosu Lydii...

_ParaDoks_

nie masz czego żałować. w oryginale dużo lepsze. polski dubbing jest słaby, jak zawsze