Otóż jak codzień z rana [10:30] sącze sobie kawke i siedzę na kompie przeglądając różne portale.
Znalazłem ciekawy materiał dotyczący seriali, które powinny doczekać się ciągu dalszego.
Nie będe zdradzał, które jest O.C. [no może powiem tylko tyle,ze jest dobrze, nawet bardzo], sami zobaczcie : http://film.wp.pl/idGallery,2152,idPhoto,100972,galeria.html
Zapomniałem jeszcze dodać w temacie... Eh... Ta pamięć ;P
No nic a za, którymi serialami wy tęsknicie ? Może po 5 propozycji ?
Życie na fali rządzi!!! Z seriali które chciałbym aby jeszcze zostały kontynuowane to Z Archiwum X , Cudowne Lata... To moje propozycje i tylko te 3.
Zgadzam się [praktycznie] ze wszystkim.
Jakoś tak dziwnie bez The O.C. ...
Hm... Ja od dzisiaj robie maraton przez 4 sezony.
Fani maja jakieś propozycje ?
Taaaaa z kąd wiedziałem żę Życie bedzie na 1 miejscu ! :D Faktycznie jeden z najlepszych seriali jakie powstały i chciałoby się powiedzieć ...i jakie powstaną !
Ale jak myślicie, czy "The OC" zaczną kręcić np. od grudnia? Ja myślę że byłaby to całkiem przyjemna informacja ;) , scenarzysta na pewno wpadłby na jakiś pomysł jak wyjść z zakończenia 4 sezonu. Moja propozycja to standardowo, Seth'owi to całe zakończenie się śni i po ślubie z Summer budzi się z krzykiem :D.
Nie da się ukryć, taki początek 5 sezonu byłby czymś wspaniałym. W ogóle piąty sezon byłby czymś wspaniałym.
Mimo iż to niedorzeczne to jeszcze jest we mnie jakiś płomyk nadziei, że może, gdzies, kiedyś...