Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37337
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Ale przed nami jeszcze 4 seson . WIDZIAŁEM GO ALE OSZUKUJE SIEBIE UDAJE ŻE NIE OGLĄDAŁEM 4 SESONU. wIEM że to głupie ale kocham OC brakować mi będzie Marissy .
Pozdrawiam Wszystkich Fanów oc

Umbrella_OC

Mnie też cholernie będzie brakowało Marissy :( Nie widziałem 4 sezonu, ale bez niej to już nie będzie to samo.

ocenił(a) serial na 10
Martin_Eden

Zgadzam się to już nie będzie to samo. :(:(

patka_9

4 sezon będzie beznadziejny. Zgadzam się, bez niej to nie to samo. W końcu była jedną z pierwszoplanowych postaci, którą zresztą polubiłam.
Pozdrawiam fanów the OC.

ocenił(a) serial na 10
Agatkiee

Nie zgadzam się z wami . 4 seson naprawde jest extra oczywiście ze brak Marisy to minus ale pojawia się zmieniona Taylor ,. Rayan jest dojzały naprwde wrto go oglądać . POZDRAWIAM

ocenił(a) serial na 10
Umbrella_OC

4 sezon jest jak dla mnie najlepszy! pierwszy tez byl super ale 4 sezon ostatnie 3 odcinki... hmmmm super i odcinek 4 i 5 super goraco polecam:P i pozdrawiam fanów OC

Umbrella_OC

Szczerz mowiac to bardzo polubilam Marisse i teraz to tak jakos przykro patrzec .... mialam nadzieje ze moze kiedys jeszcze bedzie z Ryanem ... jako ze nie znalam zupelnie tego serialu ale tera widze ze to chyba nie tak jak sb wyobrazalam... szkoda ale co tam to tylko serial ... :P

ocenił(a) serial na 10
stoki13

To był smutny odcinek ale warto go było zobaczyć bo był jednym z lepszych a gdy ona umarła w rekach Ryana........................ Pozdro...

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

Smutny Odcinek :<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Umbrella_OC

Jak byś mógł wysła mi napisy do odcinka 13,14,15,16 z 4 sezonu bym Był bardzo wdzięczny. Adres hubercik99@buziaczek.pl.
Z góry dziękuje i Pozdrawiam.

hubercik99

hej!potrzebuje napisy do odcnków od 8odc 4 sezonu do końca 4 sezonu,mój adres kari21@poczta.fm
z góry dzięki

ocenił(a) serial na 10
Umbrella_OC

4 sezon jest najlepszy, przynajmniej dla mnie. pierwsze 3 były fajne ale ten rewerlacja. nie przepadałam za marissa, więc nie odczuwam jej braku:)

ocenił(a) serial na 9
luczynka

po co usmiercaja "glownych" bohaterow,mogli wymyslec ze musi wyjechac czy cos- glupio to zrobili....

ocenił(a) serial na 10
Umbrella_OC

4 SEZON BĘDZIE EXTRA !!!! PONIEWAŻ SETH I SUMMER POBIORĄ SIĘ !!!!! KOCHAM ICH !!!!! :)) ONI SĄ CUDOWNI. MARISSA I RYAN... SZCZERZE MOWIĄC, TO BYLI ONI TACY PRZECIĘTNI. A ADAM I RACHEL... Mmmm ;]]