mam do Was małe pytanko :P jestem ciekawa, ile razy oglądaliście wszystkie sezony tego serialu?? otóż właśnie przeżywam kryzys, który przeżywa zapewne każdy fan tego filmu, kiedy kończy oglądać ostatnią serię ;] bo nie mam pojęcia, jak mam żyć bez tego serialu :( i zamierzam chyba obejrzeć wszystkie sezony jeszcze raz :P
Hehe, droga Katie, jak sama zauważyłaś wszystko co dobre kiedyś się kończy /all good things come to and end - cytat z Dawson`s Creek, który to serial również gorąco Ci polecam/...
Życie na fali skończyło się z dniem 22 lutego kiedy to FOX wyemitował ostatni /finalny/ epizod O.C. ...
Cóż poradzić ? Myślę, że tak naprawdę, życie na fali się nie kończy, nie dla mnie.
Ja kiedy mam tylko czas, i ochotę wracam do Orange Country jak często się tylko da i Tobie też polecam.
Co do tytułowego pytania to... Nie liczyłem tego ale każdy epizod conajmniej z 3-4 razy obejżałem więc notabene trochę się tego uzbiera...
Podsumowując - kryzys minie, jak 4 wspaniałe lata produkcji O.C. - zawsze jednak pozostaje wydawnictwo DVD do, którego można wrócić i pamiętaj o tym !
Na złagodzenie bólu polecam serial /inny merytorycznie, ale też jeden z moich favorite/ Dawson`s Creek /Jezioro Marzeń/.
3maj się :*
łaaa jezioro marzeń ;] mmm rozpływam sie ;] ale również sie skończyło w tvn .. tak jak przyjaciele ;(