Dziękuję bardzo :) I przez cały ten czas Ryan będzie z Marrisą czy coś się pozmienia? Takw ogóle to ile jest sezonów OC? 4?
4 sezony.
Tak Ryan i Marrissa bedą ze soba z przerwami. Rozstaną się w 1 sezonie zejdą w 2 i znowu rozstaną w 3. Jak ona umrze to nie będą parą... a co zaczynasz dopiero oglądanie? :)
Tak, dopiero zaczynam, jestem w połowie 1 sezonu. Aż sama się sobie dziwię bo przecież już tyle razy leciało to w telewizji a ja jakoś nigdy nie oglądałam, dopiero teraz cos mnie naszło :)
moim zdaniem serialik zajebisty... :)) choc nie jestem juz nastolatkiem (a to niby jest dla mlodziezy) to bardzo mi sie podobal :) 4 sezony ogladnelem w tydzien moze mniej... co mi sie najbardziej podobalo - walki w klatkach... bojki na imprezkach, w ktorych Ryan pokazywal umiejetnosc napierd***** sie;], Trey broniacy Setha :), zamilowanie Setha do komiksow (wpomnienie przez niego Franka Millera - mojego the best tworcy komiksow i jego dziela "Sin City"), laski Ryana, procz Marissy, rola Sandiego (uratowal mlodziencze lata i przyszlosc Ryana, dal mu szanse na normalne zycie - doceniam to w bardzo) :), fajne nutki np. prodigy - hotride, daft punk - technologic grane na imprezkach i w barze pozatym wspaniala gra aktorska, wielowatkowa fabula i duzoo duzoo akcji :D