Gdzieś ostatnio wyczytałem, że serial ten bardzo szybko zyskuje popularność a oglądalność osiągneła w ciągu ostatniego tygodnia ok 4mln niezły wynik. A w rankingu Top 100 świat w dziedzinie seriali na filmwebie w ciągu 2 tygodni podskoczył o 6 oczek wyżej(ale to wsumie dzięki naszym głosom:D). Obawiam się, jednak że to może nie potrwać zbyt długo ponieważ 2 i 3 sezon są o wiele nudniejsze od piewszej serii. Czekam na wasze opinie na temat tego serialu.
Ja lubię ten serial i wcale nie twierdzę, żeby drugi sezon, który właśnie sie zaczął był gorszy od pierwszego. Po prostu pierwszy zawsze jest movny i zaskakuje po to, żeby zdobyć publiczność. Lubie jak się cos dzieje i wszystko się zmienia dlatego podoba mi się, że wprowadzili nowe postacie. Na razie jest ok.
On jest coraz mniej popularny w stanach, a to jest docelowy rynek. A tam popularność spadła o połowe między 1 i 3 sezonem i najprawdopodobniej serial się dosyć szybko może skończyć na 4 serii.
a w ostatnim odcinku z 2 par zrobily sie 4. ktos mi powie czy te pary wroca do wczesniejszej postaci??
klaudia na poczatku moze jest ciekawa 2 seria ale4 pozniej stanie sie nudna przynajmnije dla mnie pzdr....:)
bo juz ja ogladalem:D
a w ostatnim odcinku z 2 par zrobily sie 4. ktos mi powie czy te pary wroca do wczesniejszej postaci??
Zaczęłam oglądać i po pewnym czasie stwierdziłam, że jest strasznie nudny, a część aktorów nie umie grać(szczególnie Mischa Barton, ciągle wygląda jak zbity pies).