Cieszę się, że dali w końcu jakiś pożądny serial bo już w tej telewizji nie ma co oglądać... A co do serialu-) Kurcze no chyba nic nie można mu zarzucić ,a TVN (wielki plus dla nich za wprowadzenie owego serialu na antenę) zrobiło dobry krok chcąc przyciągnąć młodych widzów przed ekran. Mam tylko nadzieję, że pomyslą też o drugiej serii bo nieukrywam, że byłoby miło gdyby ją puścili... Heh... No to chyba tyle..
Ja też tak uważam! :) A ja tam bym chciała aby puścili 2,3 i 4 (który dopiero kręcą) sezon! :) Pozdrawiam
moze akurat sie uda i ktos pomysli i zakupi kolejne sezony..dobrze by było bo nie ukrywam ze bardzo mnie wciagnąl ten serial i tylko czekam do 14.15 az wkoncu sie zacznie:)
pozdrawiam:)
to dokładnie jak ja...też jak wstaję rano to tylko czekam do 14:25 żeby już sięzaczął ten serial...jak dla mnie to mogliby odrazu dawać następny odcinek...i potem następny...i następny...super jest ten serial;)
hehe to widze ze nie tylko ja tak wariuje..
najgorzej jest jak pojdde gdzies na basen albo na dwor i nie zdąrze..to jest katastrfa..szkoda ze nie ma powtorek..:(
POMÓŻCIE!!!!
Co było dzisiaj w The OC??? Kurde nagralem sobie bo nie mogłem oglądać ale kaseta mi się urwała w magnetowidzie:(:(:( I nie mogę sobie objerzeć(płaczę)....Pliska...k to mi w skrócie powie co dziś było?????
Całkowicie się zgadzam. Serial jest naprawdę wciągający. Ale jak na TVN to cud, że go puścili, bo przecież godziny 14 do 16 to godziny... Ach Fernando hose i te sprawy...(lol) Także chwała im za to, że dali coś do rzeczy... A prawdziwym cudem byłoby, gdyby chciało im się puścić dalsze sezony, ale wątpię w to...:**
ja tez sie bardzo ciesze ze puscili ten serial... slyszalam o nim bardzo duzo dobrych rzeczy.. ale nie moglam go sciagnac:(
bardzo mnie wciagnal ten serial jest fantastyczny... :D a najbardziej podoba mi sie Seth i Summer... mam nadzieje ze beda razem:)