Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37334
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

http://theoconline.com/ NA TEJ STRONIE ZNALAZLAM INFO O TYM ZE Z POWODU LICZNYCH PETYCJI EKIPA ROZWAZA NAKRECENIE 5 SERII!!!!!

"(...) so that it's possible.It's funny 'cause all of us stand with that
in case face to face, you know. But if our plan to make another season, longer than 4th will come true I promise you it'll be such amazin' season and you won't be disapointed. I have so many ideas and I am so, so happy
that The Oc's back is taking into consideration."

ocenił(a) serial na 9
lawyou_2

szczerze?

wierzyc mi sie nie chce, że zrobią 5 sezon :|

ocenił(a) serial na 10
katarinaap

a ja po tym co przeczytalam mam wielka nadzieje :):):):)

użytkownik usunięty
katarinaap

Ja też chciałbym, ale raczej to nierealne :( A szkoda. być może...

ocenił(a) serial na 10
lawyou_2

Powiem Ci że narobiłeś mi wielkiej nadziei tą informacją. Ostatnio na youtube zacząłem oglądać filmik (http://pl.youtube.com/watch?v=Xkt0mmVf8QU chyba najpiękniejszy jaki widziałem =))i baardzo się stęskniłem za tym cudownym serialem, toteż postanowiłem odświeżyć sobie nieco i po raz 3 obejrzeć wszystko od początku. Wracając do tematu to zastanawiam się gdzie zostanie osadzona akcja, mam na myśli czas. Czy będzie się to działo po opuszczeniu Cohenów Newport czy już po gdy Ryan spotyka tego chłopaka, hmmm na razie nie mam się co głowić tylko czekać na potwierdzenie tej plotki, bo tak to należy traktować na dzień dzisiejszy. Pzdr.

ocenił(a) serial na 10
Przemko

sry nie narobiłeś tylko narobiłaś =)sorka jeszcze raz =)

ocenił(a) serial na 10
Przemko

TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kurde zaparło mi dech w pierśach ;p Ciekawe gdzie osadzą akcje ? napiszcie swoje sugestie lp

ocenił(a) serial na 10
Umbrella_OC

ja niemam pojecia ale moze bedzie to kontynuacja ich zycia po studiach i wogole tak jak maja to zrobic w oth:P seth sbedzie sobie z summer moze ryan z taylor i wogole rozne perypetie bohaterow tak jak zasze tylko beda starsi :)

lawyou_2

O bożee... Po cholerę jeszcze będą ciągnęli ten shit?? Niedługo to zacznie się robić tak jak Taniec z Gwiazdami - Choć już od trzech edycji mówią, że to już ostatnia to i tak robią kolejne...

ocenił(a) serial na 8
lawyou_2

a mogłabyś podać dokładnie adres strony, na której tak pisze?

nie uwierze, dopóki nie zobaczę :P

ocenił(a) serial na 6
janetka

moim zdaniem nie powinni robic tego 5tego sezonu, tzn jeszcze jakby zostawili sobie w 4tym jakas otwartą furtkę, a tak...jakoś tego nie widze (co nie znaczy, ze nie bede oglądać jak nakręcą:P)

ocenił(a) serial na 10
janetka

PRZECIEZ PODALAM! !!

ocenił(a) serial na 8
lawyou_2

Podałaś adres do strony głównej, a tam jakoś tego nie widzę... Oświeć mnie i powiedz gdzie to pisze albo daj linka do podstrony :P Z góry dzięki :P

ocenił(a) serial na 10
janetka

Zgadzam się z papusiakiem.. Ale co tam wazne , że wogule jest mozliwość powrotu tego genialnego serialu!!!!! Jeśli powstanie 5 sezon ide do kościoła dziękować za to Bogu.. Rany oby to niebyła plotka rzucona tylko na wiatr... Oby.... O.C!!

ocenił(a) serial na 10
lawyou_2

No a co ja powiedziałem z pół roku temu ;) To było coś takiego: "Wydaje mi się, że o piątym sezonie jeszcze usłyszymy". I co? Wchodzę tu od niechcenia ("a może w sprawie The OC coś drgnęło?"),a tu taki news ;)

lawyou_2

FAjnie by bylo....ale obawiam sie, ze jesli 4 seria zakonczyla sie zaledwie po 16 odcinkach to nie wiem czy sezon 5 by wypalil...ja bym na 100 ogladala ale... swietne(no oczywiscie koncowka) bylo zakonczenie i wogole... a zeby serial mial zakonczenie to sie nie czesto zdarza...

ocenił(a) serial na 10
anette1992

Módlmy się do Bogów Kobolu by powstał 5 sezon ;p Albo chociaz dwu godzinny fo\ilm The OC , tak jak zrobili z Dynastią ;p Pozdrawiam wszystkich fanów naszego ukochanego Serialu The OC . A i akcja ma się dziać w Neport a nie tam gdzie kupili dom , przeciez OC to Neport ;p Tylko taka mała sugestia ;p Pozdrawiam

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
Draciel

Więcej INFOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

użytkownik usunięty
Umbrella_OC

szczerze jak zrobia 5 sezon to bedzie strasznie nudny ponoewaz 4 sezon juz był nudny i głupi nic sie ciekawego nie działo

ocenił(a) serial na 6

4 sezon byl bardzo dobry, mnie sie podobal. chociaz smutny byl poczatek, przez smierc marissy. ale scenarzysci nie zostawili furtki do ciagniecia tej historii. tak mi sie wydaje.

ocenił(a) serial na 10
papusiak

5 SEZON MUSI POWSTACCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

ocenił(a) serial na 10
Umbrella_OC

Niexh 5 sezon powstanie ;p O.C rulessssssss ;p

ocenił(a) serial na 10
Umbrella_OC

Coś mało fanów OC pisze na tym poscie o 5 Sezonie ;(

lawyou_2

muszą to nakręcić!!!! ja również niedawno tak się stęskniłam za O.C., że zaczęłam oglądać wszystkie sezony od poczatku...:) teraz trzeba tylko czekać na PEWNĄ informację. żeby nie mówili tylko 'that it's possible' ale ze to jest pewne:)

użytkownik usunięty
astek808

szczerze ja tez bardzo lubie the oc ale co oni tam w tej 5 serii mogą robić bedzie kompletna nuda .

Nie zrobią 5 sezonu bo twórcy teraz zajęci są robieniem nowego serialu pt. Gossip Girl. Pozatym to świetny serial. Oba sa super !

ocenił(a) serial na 10
S_Paxton

obejrzałem filmi podany przez Ryana
http://pl.youtube.com/watch?v=Xkt0mmVf8QU
naprawde dobrze zmontowany gdybym nie obejrzal serialu pomyslalbym ze oni sa para...co do 5 sezonu chcialbym zeby go nakrecili ale watpie ze to zrobia ze stara obsada, a bez nich to nie bedzie to samo :(....najwiekszym bledem bylo wypuszczeni MISCHY BARTON mogli jej podwojic pensje dac jakies ferrari ;) WIELKA SZKODA !!!!!
Mam pytanie zna ktos tytul piosenki w tym filmiku???

ocenił(a) serial na 10
Bmw

Within Temptation - Memories

ocenił(a) serial na 10
Przemko

Wielkie dzieki...spoko kawałek :) !

ocenił(a) serial na 10
lawyou_2

Mischa nie odeszła tylko jej smierc byla w scenariuszu pało :|:|

ocenił(a) serial na 10
lawyou_2

masz zle info cieciu...poczytaj dokladniej parówo

użytkownik usunięty
Bmw

tak naprawde to było tak w scenariuszu poniewaz póżniej czytałam że Mischy było zle ponieważ scenarzyści usmircili jej postac tak naprawde ona chciała grac dalej

ocenił(a) serial na 10
lawyou_2

Jak dlamnie to trochę i dobrze i źle, w większości odcinkach ukazywały sie same problemu które zamiast poprawiać humor to mi go pogarszały a mimo to i tak mnie to wciągało, a przecież "narkotyk na odsuwać problemy na bok (;p)". Ale jak wspominałem "wciągało" więc chętnie obejrzę kolejny sezon ;)

Pozdro

ocenił(a) serial na 10
Bider

to ty masz złe info mingielorzu!!!!!!! jak nieznasz angielskiego to nieprzekrecaj pałarzu!!!

ocenił(a) serial na 10
lawyou_2

Moim zdniem już nic się nie da zrobić, odejście Mischy i po serialu :/ głównej aktorki się nie uśmierca, przynajmniej mogli ją gdzies wysłać, ale od razu zabić :/ bez sensu :/ no chyba, ze spełni się prośba milionów fanów, a więc sezon 4 był tylko snem Marissy badz Ryana, ktorzy po wypadku byli w śpiaczce ;] ja bym się chyba nawet ucieszył :D:D

ocenił(a) serial na 10
poldek88_88

Nie to by była za bardzo naciagana historia...Piąty sezon raczej niepowstanie....

DAMIANO_7

Zgadzam się z Tobą, Damiano:) Oczywiście bardzo lubię The O. C., ale bez Marissy, to nie to samo, 4 sezon miał mniej odcinków, bo nie mieli już pomyslów na scenariusz... Ten cały Che i dziwne zdolności paranormalne:/ 1, 2 i 3 sezon były the best. pomyśleć, że Marissa zostawiła to dla Gotowych na wszystko...

Californian

Wiadomo juz kiedy będzie 5 sezon ??? Juz myślałem, że nie nakręcą a tu bardzo miła niespodzianka !!!!! :D:D

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

5 Sezon musi powstać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;DDDDDDDDDDDDDD

ocenił(a) serial na 8
lawyou_2

Tak narzekacie na smierc Marissy a mnie tam juz ona troche wkurzala...wiecznie nia problemy byly :/ Bardzo mnie sie zpodobal watek Taylor i Ryana w 4 serii :)to bylo swietne :D

ocenił(a) serial na 10
_Lady_Blair_

Też mnie już Marissa wkurzała,te jej ciągłe problemy...Taylor była super x) A piąty sezon...jak powstanie, to z przyjemnością obejrzę, ale troszkę wkurzający są scenarzyści, robiąc takie szopki...jak chcą mieć wiecej wpływów, to niech nakręcą jakiś nowy serial, a nie przedłużają coś, co zostało definitywnie skończone...

użytkownik usunięty
lawyou_2

Marica powróci jako zombii !!! ARghghh Ale Ryan itak nie będzie móg się jej oprzeć...

Wątpię w to, bo zajęci są ,,Gossip Girls'', poza tym Adam i Rachel nie sa razem, i nie zgodzą sie zagrać, bez Mischy to nie to samo. Historia nie ma nie wyjaśnionych wątków...
Ale ja jestem za...
Oby się udało.
PS: Marissa mogłaby jakimś cudem ożyć. Wiem to głupie. I kiczowate. Ale wiecie łatwiej jest przeżyć jedną beznadzijną scenkę, niż cały sezon bez Marissy:)

ocenił(a) serial na 10
vanesska_gabrysia

"Adam i Rachel nie sa razem, i nie zgodzą sie zagrać," - a co ty ich kolezanka?!?!?!?!?!?!?!To niema nic do rzeczy!!!
Michael Murray i Sophia Bush tez juz nei sa razem a byli MALZENSTWEM i graja w OTH!!!!

lawyou_2

Tam nie ma słowa o żadnych petycji. Po prostu FOX bierze pod uwagę możliwość nakręcenia 5 sezonu. a koleś który to mówi twierdzi że byłby on dłuższy niż 4 i niobliczlny

ocenił(a) serial na 10
sebastian11345

Miejmy Nadzieję że się uda codziennie się o to modle ;)

Umbrella_OC

Ja skończył 4 sezon narazie na odcinku w którym Kirsten mówi Sandyiemu i chłopakmo, że jest w ciązy... :) narazie nie kończe sezony poczekam na 5 sezon lol

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

Kurde też bym niby chciał ten 5 sezon , ale z 2 strony zakończyli go tak , ze niewiem czy byłby sens aby go kontynuować... A wiadomo czy aktorzy chcieliby ponownie wcielić się w swoje role? Przeciez teraz sa zajeci innymi filmami.... Moim zdaniem są nikłe szanse na 5 sezon -- niestety :(

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

Ale miejmy nadzieję że powstanie !! albo chcociaz jakis 2 godzinny film tak jak to zrobili z dynastią ;)