Witam:)
Chciałabym się dowiedzieć, czy to prawda, że kolejny sezon the o.c. ma być wyemitowany??:)
Nie to nie prawda... 5 sezon raczej nie będzie wyemitowany bo nawet go nie nakręcili...
hmmm... tak sie składa że ogólnie Ryan mi się podoba:P
ale rzeczywiście z Marissą było ciekawiej:)
brakowało jej;p
dokładnie ja mam to samo :)
Taylor od poczatku była strasznie głupia ani troche nie pasowała do Ryana
po smierci Marissy mógł sie zwiazać z jakąś fajną dziewczyną a nie z taką idiotką :/:/ totalne dno zrobli z 4 sezonu
poczatek był nawet spoko (jak Ryan chciał sie zemścić ) ale poźniej ... tragedia :(:(
mogliby już przetrzymać Mische do konca 4 serii :/.
zgadzam sie:)
slyszalam gdzies ze Mischa zalowala ze odeszla i chciala wrocic no ale... juz bylo za pozno...
szkoda...;p
hmmm kochana z tego co wiem to One Tree Hill ma 5 sezon . The O.C. nie będzie 5 sezonu bo miał strasznie małą oglądalność w USA ...
hmm to dziwne bo mnie się ten serial osobiście bardziej podoba niz OTH
przy the O.C mozna sie posmiac czasem z tego co mowi seth a oth czasem sprawia dla mnie wrazenie takiej jakby smetnej telenoweli dla mlodziezy
pytanie , ile sezonów oth oglądałaś ? bo z tego napisalas to nie jestem pewna czy widzialas chociaz 1
moze nie za wiele bo jeden - caly drugi - ale mysle ze wystarczy zeby moc sobie wyrobic opinię, że CZASEM cos sprawia jakies wrazenie
po prostu The O.C. mi sie łatwiej ogląda
no dobra, moze źle sie wyrazilam mowiac "smetna telenowela" :P a więc bez "smętna", sama telenowela.. xD
na początku jak oglądałam THE OC było nudne wiec zaprzestałam;p ale potem z nudów ściągnęłam sobie kolejne sezony, i mi sie spodobalo, jednak nie ma szans z OTH;p
hmmmm...i pewnie dlatego na filmwebie ( w najlepszych serialach ze świata ) the OC jest na 11 miejscu a One Tree Hill na... 6 hmmm...