nie było 5 sezonu i nie ma . wyżej było napisane serial skończył sie na 4 sezonie .
Na youtube jest wiele rzeczy ale to nie znaczy, że wszystko jest prawdą!! Filmiki które są rzekomo z 5 i 6 sezonu to po prostu zlepy pierwszych 4 (i ostatnich!!!!) sezonów...
jak chcecie to zrobie zaraz trailer do sezonu 7,zrozumcie że fani z całego świata montują filmiki pokazujące sezony 6,7.... których nie ma ,troche spostrzegawczości(wydawało mi sie to nie trudne)
Doris nie ma ani 5 ani 6 ani 10000 sezonu 'Życia na fali'.
Rzeczywiście 4 sezon bez Marissy był dziwny, ale szczerze mówiąc nigdy za nią nie przepadałam, ponieważ była typową ofiara losu, której zawsze działa się krzywda. Moimi faworytami zawsze byli Seth i Summer xD
Nie znosiłam Marissy popieram ofiara losu zawsze wplątywała w coś Ryana np. Oliver psychopata, brat Ryana niedoszły gwałciciel. Poza tym w jednym odcinku była les w następnym alkoholiczką. Mnie ona bardzo wkurzała. A po za tym kocham Setha jest postacią idealną ! ;D
jak nie ma 5 i 6 sezonu skoro w temacie jest napisane kiedy bedzie 6 sezon napeno jest 5 sezon niewciskajcie mi kity