Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37337
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

No więc...Jeden z tutejszych komentarzy zwrócił ma uwagę ,gdyż było napisane tam,ze Marissa umrze..Oczywiscie jestem juz taka jaka jestem wiec nie uwierze poki nie zobacze..postanowilam sprawdzic to w necie i wlasnym oczom nie moglam uwierzyc..:( to było straszne!!! przeciez ona byla jedna z najbardziej lubianych aktorek w tym serialu..obawiam sie ze 4 seria zdobyla o wiele mniejsza ogladalnosc choc zostali tacy bohaterowie jak ryan, seth czy summer. uwazam ze marissa kooper wnosila do tego serialu to cos ,co zachecalo mnie do ogladania go.:)scenariusz nie ma granic najpierw johny-jeden z najfajniejszych chłopaków z tego serialu pozniej marissa-jedna z nafajniejszych dziewczyn w tym serialu...a wy co sadzicie?;(

ocenił(a) serial na 10
film_fan

Przecież producenci serialu nie będą ciągnęli w kółko tego samego.. Muszą zachodzić co jakiś czas jakieś zmiany, ktoś przychodzi, ktoś odchodzi, Właśnie gdyby takich zmian niebyło to serial byłby monotonny a jego oglądalność stosunkowo by spadała...

użytkownik usunięty
DAMIANO_7

Zgadzam się... jak oglądamłam jeden z filmików w necie ze śmiercia Marissy to było widac, że w 4 serii bedzie bardziej ostro chociaz trzeba się przekonac ogladając 4 sezon bo te filmiki...róznie z nimi. Moga byc fajne ale w serialu inaczej sie ułoży, bo ktos tak klecił sceny w filmiku, że wychodzi zupełnie inaczej.Oczywiscie to tylko moje przypuszczenia. Pozdrawiam :o) !

ocenił(a) serial na 10
film_fan

Szkoda,że nie zagrała już w 4 serii,bo to interesująca postać i wcale nie trzeba było jej uśmiercać,żeby uniknąć monotonii.Z tego co wiem,odejście Mischy z serialu,było jej decyzją.
Kolejna seria,mimo że bez Marissy jest nadal bardzo ciekawa i zaskakująca.

ocenił(a) serial na 10
Monika_43

Tak to była decyzja Mischy, ponieważ dostała ona propozycje do innego serialu i się zgodziła :) Ja bym niie rzucała The O.C. :)

Ivona

ale ja jednak uważam ,że usunięcie jej z serialu wcale nie musialo oznaczac koniec monotonii...mischa odeszla bo tego chciala ,ale ja i tak myślę ze bez niej to juz nie bedzie to samo

film_fan

ejj?? bo aj juz sie troche pogubilam...ktory to jest sezon??

ocenił(a) serial na 10
film_fan

owszem marissa umarla ale to nie ozancza że czwarta seria będzie głupia wręcz odwrotnie jest dosyć ciekawa. myśle że dobrze że marrisa odeszla bo już miałam dosyć jej kłótni z ryanem i wreście ryan bedzie się uśmeichał ze pośrednictwem pewnej niewiasty którą znacie . obecnie dla niepoinformowanych leci 3 seria zas na dwv w Usa wydawana jest w maju 4 seria oglądałam poszczególne odcinki 4 serii i powiem że jest ciekawa jak czlowiek ogląda to sam się uśmeicha do siebie . powiem szczerze ze śmeirć marrisy mnie zaskoczyła i jej znajomość z valchockiem ale 3 seiria byla dobra naprawde jak każda czy ten fim może być kiepski w jakimś procenie zdecydowanie nie jest boski

running the hill

monisia45

zastanawiam sie kiedy w Polsce puszcza 4 serie?

ocenił(a) serial na 10
Marilee_chan

4 Seson jest Najlepszy . Tylko szkoda że taki krótki 16 odcinków.

ocenił(a) serial na 8
Umbrella_OC

Moim zdaniem smierc Marissy zrobila dobrze temu serialowi.Odzyskal to 'cos',co bylo w 1 sezonie.3 jest jak dla mnie najgorszy ze wszystkich,ostatni odc byl fajny.4 sezon jest najlepszy i mogli zrobic wiecej odc.