No więc...Jeden z tutejszych komentarzy zwrócił ma uwagę ,gdyż było napisane tam,ze Marissa umrze..Oczywiscie jestem juz taka jaka jestem wiec nie uwierze poki nie zobacze..postanowilam sprawdzic to w necie i wlasnym oczom nie moglam uwierzyc..:( to było straszne!!! przeciez ona byla jedna z najbardziej lubianych aktorek w tym serialu..obawiam sie ze 4 seria zdobyla o wiele mniejsza ogladalnosc choc zostali tacy bohaterowie jak ryan, seth czy summer. uwazam ze marissa kooper wnosila do tego serialu to cos ,co zachecalo mnie do ogladania go.:)scenariusz nie ma granic najpierw johny-jeden z najfajniejszych chłopaków z tego serialu pozniej marissa-jedna z nafajniejszych dziewczyn w tym serialu...a wy co sadzicie?;(
Przecież producenci serialu nie będą ciągnęli w kółko tego samego.. Muszą zachodzić co jakiś czas jakieś zmiany, ktoś przychodzi, ktoś odchodzi, Właśnie gdyby takich zmian niebyło to serial byłby monotonny a jego oglądalność stosunkowo by spadała...
Zgadzam się... jak oglądamłam jeden z filmików w necie ze śmiercia Marissy to było widac, że w 4 serii bedzie bardziej ostro chociaz trzeba się przekonac ogladając 4 sezon bo te filmiki...róznie z nimi. Moga byc fajne ale w serialu inaczej sie ułoży, bo ktos tak klecił sceny w filmiku, że wychodzi zupełnie inaczej.Oczywiscie to tylko moje przypuszczenia. Pozdrawiam :o) !
Szkoda,że nie zagrała już w 4 serii,bo to interesująca postać i wcale nie trzeba było jej uśmiercać,żeby uniknąć monotonii.Z tego co wiem,odejście Mischy z serialu,było jej decyzją.
Kolejna seria,mimo że bez Marissy jest nadal bardzo ciekawa i zaskakująca.
Tak to była decyzja Mischy, ponieważ dostała ona propozycje do innego serialu i się zgodziła :) Ja bym niie rzucała The O.C. :)
ale ja jednak uważam ,że usunięcie jej z serialu wcale nie musialo oznaczac koniec monotonii...mischa odeszla bo tego chciala ,ale ja i tak myślę ze bez niej to juz nie bedzie to samo
owszem marissa umarla ale to nie ozancza że czwarta seria będzie głupia wręcz odwrotnie jest dosyć ciekawa. myśle że dobrze że marrisa odeszla bo już miałam dosyć jej kłótni z ryanem i wreście ryan bedzie się uśmeichał ze pośrednictwem pewnej niewiasty którą znacie . obecnie dla niepoinformowanych leci 3 seria zas na dwv w Usa wydawana jest w maju 4 seria oglądałam poszczególne odcinki 4 serii i powiem że jest ciekawa jak czlowiek ogląda to sam się uśmeicha do siebie . powiem szczerze ze śmeirć marrisy mnie zaskoczyła i jej znajomość z valchockiem ale 3 seiria byla dobra naprawde jak każda czy ten fim może być kiepski w jakimś procenie zdecydowanie nie jest boski
running the hill