Piosenka, której słuchał najpierw Seth, a potem Summer to "Boyz II Men", ale ja również jestem zainteresowana utworem z końca tego odcinku!!! Chce to mieć! Muszę! A i tak przy okazji to nie jest to ostatni odcinek tego sezonu - na szczęście!!!!! :)
Muszę przyznać że muzyka jest pierwsza klasa,ale Boys II Men mi sie nie podoba.Jak dla mnie najlepsza jest muzyka z tych koncertów granych w klubie gdzie pracuje Alex.Polecam The Killers o ile ktoś lubi Rock.
Muszę przyznać że muzyka jest pierwsza klasa,ale Boys II Men mi sie nie podoba.Jak dla mnie najlepsza jest muzyka z tych koncertów granych w klubie gdzie pracuje Alex.Polecam The Killers o ile ktoś lubi Rock.
"Champage supernova" wiem że była użyta w The OC,ale nie Oasis tylko Colonne Sonore "champage supernova"...dwa różne zespoły,ale tytuł piosenki ten sam:))
Colonne Sonore- "champage supernova" czy ktos ma link żeby ściągnąć sobie tą piosenke?! jeśli tak to badzo proszę o podanie mi go! bo jak nie będe miała tej piosenki to chyba sie zabije!:( szukałam w necie ale nic z tego:/ proszę was!
super jest piosenka The Killers- Smile like mean it , i jeszcze Youth Group-Forever Young....serial zajebisty plus muzyka najlepsza :)