Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37337
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Piosenka, której słuchał najpierw Seth, a potem Summer to "Boyz II Men", ale ja również jestem zainteresowana utworem z końca tego odcinku!!! Chce to mieć! Muszę! A i tak przy okazji to nie jest to ostatni odcinek tego sezonu - na szczęście!!!!! :)

ocenił(a) serial na 10
josephine_7

oasis- "champagne supernova" jeslki kogos to interesuja co to za piosenka

summer06_2

Muszę przyznać że muzyka jest pierwsza klasa,ale Boys II Men mi sie nie podoba.Jak dla mnie najlepsza jest muzyka z tych koncertów granych w klubie gdzie pracuje Alex.Polecam The Killers o ile ktoś lubi Rock.

ocenił(a) serial na 10
summer91

Boys II Men to zespół czy tytuł piosenki.?

summer06_2

Muszę przyznać że muzyka jest pierwsza klasa,ale Boys II Men mi sie nie podoba.Jak dla mnie najlepsza jest muzyka z tych koncertów granych w klubie gdzie pracuje Alex.Polecam The Killers o ile ktoś lubi Rock.

ocenił(a) serial na 10
summer91

Boys II Men to zespół czy tytuł piosenki?

Ana_Lucia

To zespół,a to tytuł "End Of The Road":)))

summer06_2

"Champage supernova" wiem że była użyta w The OC,ale nie Oasis tylko Colonne Sonore "champage supernova"...dwa różne zespoły,ale tytuł piosenki ten sam:))

summer91

Czyli wkońcu Boys II Men Champage Supernova ? ściągne sobie piosenke na mp3 :)

summer91

Czyli wkońcu Boys II Men Champage Supernova ? ściągne sobie piosenke na mp3 :)

ocenił(a) serial na 10
summer91

Colonne Sonore- "champage supernova" czy ktos ma link żeby ściągnąć sobie tą piosenke?! jeśli tak to badzo proszę o podanie mi go! bo jak nie będe miała tej piosenki to chyba sie zabije!:( szukałam w necie ale nic z tego:/ proszę was!

ocenił(a) serial na 5
kalwi_remi8

jak masz emule to poprostu wpisz i tyle..... a linka nie mam

ocenił(a) serial na 5
josephine_7

super jest piosenka The Killers- Smile like mean it , i jeszcze Youth Group-Forever Young....serial zajebisty plus muzyka najlepsza :)

ocenił(a) serial na 5
josephine_7

super jest piosenka The Killers- Smile like mean it , i jeszcze Youth Group-Forever Young....serial zajebisty plus muzyka najlepsza :)