Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37331
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Ankieta!!!

ocenił(a) serial na 8

Czemu oglądacie O.C.

A) Fajni aktorzy.

B) Lubie seriale.

C) Dobry scenariusz

D) Chciałbym żyć w takich warunkach.

ocenił(a) serial na 10
misie_k

Szczerze mówiąc to ja bym wybrała : a,b,c,d; :D Każdy powód pasuje! :D

zulaizula

rzeczywiscie wszystkie odpowiedzi sa takie jakie chce..:P:)

ocenił(a) serial na 10
misie_k

Ja też jestem za a, b, c, d...Super serial jest i tyle....a Marissa?? Mniam mniam:D:D

bartasss18

a,b,c,d ;) ale największa zalęta jednak jest dobry scenraiusz oraz aktorzy, którzy sa idealnie dobrani do swoich ról(jak dla mnie Seth i Summer wymiatają i te ich przekomarzania hehe )

misie_k

Ja wybieram A,C,D (D w szczególności :) nie wybrałem B bo nie lubię seriali - szczególnie polskich. The O.C rulzzzz

ocenił(a) serial na 7
CLiCK

Zdecydowanie zgadzam sie z Legolasem najlepsze w tym serialu jest aktorstwo i fabuła , jeśli chodzi o aktorstwo to najlepsi są Summer i Seth. Summer ma świetną role i swietnie to gra podobnie jest z Sethem. Przynajmniej wg. mnie drętwa w tym serialu jest Marisa - możecie sie nie zgadzać ale to w jaki sposób grają Brody i Bilson jest bez porównania do tego co pokazuje Mischa Barton.

misie_k

A i C. Generalnie za serialami nie przepadam (chyba na palcach jednej ręki zliczyć mogę te które oglądałem do tej pory). A w tym COŚ mnie urzekło, w szczególności ciekawy jestem losów Ryan'a + Marissy :-].

ocenił(a) serial na 9
kicek3d

A, B, C,D... serial ten jest swietny.... po pierwsze lubie takie seriele dla mlodziezy:) po drugie swietny scenariusz a aktorzy tez swietnie i zgadzam sie z przedmowcami ze Brody i Bilson graja w tym serialu najlepiej. i mam nadzieje ze summer i seth beda razem :D.. a aktorka grajaca Marisse taka dziwna troche:/ zobaczymy moze sie rozkreci:)

ocenił(a) serial na 9
misie_k

A, B,C,D...:)barzdo lubie takie seriale mlodziezowe... super scenariusz... ekstra aktorzya w szczegolnosci Brody I Bilson... mam nadzieje ze summer i Cohen beda razam:D a aktorka grajaca marrise coz hmmm jest troche dziwna....ale zobaczymy moze sie rozkreci:P
Viva TVN za to za puscil ten serial... jak pusci i II serie to juz nigdy zlego slowa nie powiem na ta stacje :P
Pozdrawiam:D

ocenił(a) serial na 9
misie_k

A, B,C,D...:)barzdo lubie takie seriale mlodziezowe... super scenariusz... ekstra aktorzya w szczegolnosci Brody I Bilson... mam nadzieje ze summer i Cohen beda razam:D a aktorka grajaca marrise coz hmmm jest troche dziwna....ale zobaczymy moze sie rozkreci:P
Viva TVN za to za puscil ten serial... jak pusci i II serie to juz nigdy zlego slowa nie powiem na ta stacje :P

ocenił(a) serial na 9
misie_k

ocenił(a) serial na 9
misie_k

ocenił(a) serial na 9
misie_k

ocenił(a) serial na 8
misie_k

Jeśli bardzo lubice O.C. i chcecie 2 sezon na tvn to wysyłacie prośby o to na ten adres: widzowie@tvn.pl

ocenił(a) serial na 9
misie_k

o kurka:/ dlaczego dodalo mi sie az tyle razy... ale kwas:/

misie_k

Ja równiez wybrałbym wszyskie odpowiedzi,ponieważ są prawidłowe :)

ocenił(a) serial na 10
Martin_Eden

Witka wszystkim;) ja równiez jestem za wszystkimi odpowiedziami, chociaz muszę przyznać że bardzo duże znaczenie dla mnie mają odpowiedzi A i C bo gdyby niedobrze dobrani aktorzy do swoich ról to ten serial byłby jedną wielką kichą. A co do Marrisy to fakt jest taka trochę drętwa, ale ja liczę na to, że się kobitka rozkręci z tym Ryan'em. Summer i Seth wymiatają i nakręcają ten serial:)pozdro;]

ocenił(a) serial na 10
jadzia160

Siemanko, ja nie będe oryginalna i też powiem że wszystkie warianty mi odpowiadają:P pozdrawiam i wpadajcie do mnie czasem;))

ocenił(a) serial na 10
misie_k

Wszystkie warianty sa dobre.Ale w szczególnosci lubie ten serial spowodu jednej pięknej osoby Samaire armstrong grającą Anne!!:d