Ludzie prosze was w swoim i innych imieniu abyście nie zakładali nowych głupich tematów na forum. O jakie tematy chodzi a o takie jak np. poraz setny to samo pytanie jak sie nazywa jakaś piosenka mimo że odpowiedzi na te pyt. padały juz setki razy to ciągle je zadajecie , nastepne po co kilka razy zadawać pyt. co było w jakimś odcinku skoro odp. mozna znależc na stronach fanów tego serialu które są dostępne w zakładce strony www- to samo sie tyczy pisoenek jest tu link do strony ze wszystkimi kawałkami z serialu . Zatem oszczędżcie nam czytania tych samych tematów na forum i zakładajcie nowe tematy , które coś wniosą do rozwoju intelektualnego członków społeczności FilmWebu. Nie śmiećcie, ale twórzcie coś nowego a będziemy wam wszyscy wdzięczni . Z Bogiem bracia i siostry :)
Nareszcie ktoś to za mnie napisał... zgadzam się z Tobą i pozdrawiam Serdecznie:P
Też sie z wami zgadzam :D Jak już zakładacie tamat to jakiś ciekawy, jak czegoś nie wiecie (piosenki itp.) wystarczy przejechać kawałem myszką i nacisnąć na "wszystkie tematy" i tam znajdziecie odpowiedzi na nurtujące was pytania :P hehhe
podpisuje sie pod tym oczywiscie, ale nie sadze by to odniosło jakis skutek :(
Komus sie nie chce czytac poprzednich tematow np na temat jakies piosenki wiec zaklada nowy, a sadzisz ze wlasnie ten ktos bedzie chcial przeczytac ten temat? Wydaje mi sie troche nieskuteczne ;p
Nie wymagam od nikogo czytania wszystkich postów ale są linki do stron w zakładce www w których znajdują sie wszystkie odp. na pytania tzn. wszystkie piosenki , opisy odcinków i takie tam pierdoły . Szkoda że nie każdy jest tak rozgarnięty aby tam zajżżeć a nie denerwować innych.
Nareszcie dobrze powiedziane. A propo. Mozesz podać stronkę gdzie sa wszystkie piosenki z filmu??