Właśnie, że oglądałam i wiem co mówię. Banalny serialik dla trzynastolatków. Poza tym tak jak wspomniałam gra aktorów jest żenująca, szczególnie tego gościa, który gra Ryan'a.
Trzeba się trochę zdystansować:P może wizualnie przypomina paczkę landrynek, ale scenariusze odcinków są na dobrym poziomie. Np. dzisiejszy (sylwester) to jeden z moich ulubionych, niestety serial wiele traci przy tłumaczeniu. Nie chcę się wymądrzać, ale aż się dziś skręcałam, ile pominęli i ile przez to umknęło humorystycznych sytuacji. co do gry aktorów - jest poprawna na tyle, że się nad tym nie zastanawiam, a to już w miarę dobrze...
moim skromnym zdaniem ten serial jest cool!!!ma on w sobie coś takiego, że pierwszy odcinek już mnie uzależnił od tego serialu.
po pierwsze widocznie człowieczku masz komplesy, bo serial to cos zajebistego, Ryan jest tam najfajniejszy, a po za tym to co masz do trzynastolatek?? Coś Ci zrobiły, ze uwazasz ze jak cos glupiego to dla nich?
Rozumiem,że nie każdemu musi podobać się to samo,ale moim skromnym zdaniem ten serial coś w sobie ma.A większośc aktorów bardzo lubię.Może niektórzy mają po prostu mniejsze pole do popisu ze względu na to jak postać jest widziana przez scenarzystów.A tak marginesie,to mam grubo ponad 13 lat :)
rówienz mam trocheeee ponad 13 lat, i jakos ten serial mnie zaciekawil w przeciwienstwie do Lost, po prostu jedel woli rybke, inny ***** :P
a serial kierowany jest dla młodziezy - nastolatow, wiec nie znajdzie sie tam wiele niezrozumialych przez ta grupę spoleczna ludzi [jest pozno, ale chyba zrozumiecie o co mi chodzilo :P]
A ja chciałbym mieć znów te 13 lat albo 16 tak jak bochaterowie tego serialu, ale mam troszke więcej i też go oglądam . Dlatego nie zgodze się z tym że ten serial jest kierowany do 13 latków , to tak jaky powiedzieć , że Lost i wiele innych to seriale dla ludzi po 30 , a tak nie jest.Każdy ma prawo oglądać to co chce , a celem ludzi którzy produkują filmy i seriale jest pozyskanie jak największej widowni i nieważne w jakim wieku będą osoby które to oglądają .
to tak, jakby powiedziec ze Atomówki sa bajka dla dzieci, a raczej tak nie jest, czesto w tej bajce uzywane sa slowa nizrozumiale dla dzieci, jak np. lesbijka, cnotka, i wiele wiele innych.