z kim Ryan będzie oprócz Marissy i czy oni jeszcze będą razem ze sobą zanim ona zginie??( jeśli tak to kiedy) Widziałam na zdjęciach z 2 lub 3 serii, ze Ryan jest z jakąś taką długowłosą dziewczyną... Będę wdzięczna za informacje ;-)) Pozdrawiam wszytskich fanów serialu
sorki, że tutaj , ale nie ma sensu zakładać nowego tematu ... no więc: co sie stało z Anną?
przegapiłem troche , w tym też jej 'zniknięcie'
Anna wyjechała wróciła do tego miasta z którego przyjechała (sorry ale nie pamiętam nazwy) stwierdziła, że Pomarańczowy Stan to nie jest miejsce dla niej i że źle się tu czuje, dlatego właśnie wyjechała
a czy Lindsay bedzie z nim przez cały 2 sezon?? czy tylko w pierwszych odcinkach??
to jest Teresaaaaaaa..... taka z Ciebie fanka a tego nie wiesz... jak ogladam ostatni odc 3 serii to placze jak glupia... szczegolnie jak koncza szkole...
hehe wsumie ja tez placze gdy marissa umiera moze to glyupie ze chlopak placze ale jednak ja moz ejestem inny;)pzdR:)
Nie lubię Marissy i zabijcie mnie, ale ciesze się, ze zniknie. To nie przez postać, ale kiepską grę aktorki i jej kacent :)
To ja takw temacie o miłostach: czy Seth będzie w 2 serii z Summer?
wróci w pierwszym czy drugim odcinku 2 serii. Ktoś to juz gdzies pisał. Ale wiecie co? czasem zastanawiam sie czy lepiej by nie było gdyby jednak nie wrócił. Ale jest bohaterem..
hej tak cztam opinie wasze a ciekawi mnie kiedy marissa umrze ja ogldam ten serial na tvn jestem na etapie pocztkowym 2 serii czekam na odpowiedz
Wogole to w drugiej serii sie ebdzie sporo dzialo ja juz ogladalam na dvd bo kolezanka przywiozla z austrii!!!!w drugiej serii ryan nie bedzie z marissa tylko taka inna laska!!!taksamo jak seth nie bedzie z summer!!!naprawde sie bedzie dzialo!!przykre ze tvn kupil tylko 3 bo czytalam ze w stanach juz idzie 5 seria:(:(:(
50 sera leci... ehhhhhhhh ludzie! po co takie bzdury wygadywać?? nie czaję, przeciez wystarczy się rozejrzeć. 4 seria jest kręcona w USA dopiero i bedzie tam leciała w listopadzie. U nas dzisiaj zaczyna sie 2 seria a 3 tez tvn wykupił. Ale nie wiadomo czy będzie puszczona zaraz po 2. Poza tym 4 seria będzie miała tylko 16 odcinków, bo realizatorzy boja się, że bedzie mała oglądalnośc., ponieważ z sezonu na sezon oglądalność w USA spadała. Jak 4 sezon bedzie miał kiepską to skończą na 16 odcinkach 4 sezonu a 5 nie bedzie. A jak będzie dobra to nakręca więcej niż 16 odcinków, ale 5 i tak raczej nie bedzie serii, bo ile można? Druga moda na sukces albo Klan ma być?
Racja, za długie seriale są nudne. Tak jak te wszystkei Magdy M. Ale na temat bo zbaczam :) Chcecie powiedzieć, ze Ryan i Summer nie będą razem? Ale kicha :/ no trudno. ale jesli ryan bedzie z marissą to dopiero będzie moda na sukces :)