Ja sadze ze Zach jest bardzo szywny(przynajmniej takiego gra w serialu)i udaje takie nie winniatko ehh az za bardzo "slodzi" Summer,mysle ze on nie nadaje sie na faceta dla Summer.A co wy myslicie na jego temat???????????????????? ;D;D:D:):):):)
Jak na moje oko to za bardzo wypicowany,a że jest sztywny to w pełni się zgadzam(wkońcu syn kongresmena to ma to we krwi):)Oni długo ze sobą nie pobędą.Summer on się znudzi i pewnie wróci do Setha,bo bezapelacyjnie do siebie pasują:)
Ja ogólnie lubię Zacha, ale jest troszkę...no nie pasuje do Summer....o wiele bardziej lubię Setha i przynajmniej pasuje do Summer:]] Pozdrawiam:*
PS Anetka ty może mieszkasz w Stalowej Woli?
w pełni się z Tobą zgadzam:D nic więcej nie napisze, bo musialabym napisać to samo co Ty:P pozdrawiam
Fakt Zach jest trochę ,,sztywny" ale go lubię. Jest z Summer już ponad pół roku. Uważam ze to miły i ciepły chłopak. Jednakże bardziej wolę żeby Summer była jednak z sethem;)
Ann Less nie mieszkam w Satalowej Woli ;D A Zach jest miły,ciepły ehh takie "lane kluski z niego" przesada;/ wole zeby Seth byl z Summer;D
Ja lubię go jako postać ale wogóle nie pasuje do Summer. [Cieszę się, że znowu się zejdą z Sethem juz w jutrzejszym odcinku.] TO SPIOLER, ALE NIE MOGŁAM SIE POWSTRZYMAĆ!!!! Ale rzeczywiście Zach jest trochę sztywny.