Czy waszym zdaniem to nie głupie: żeby brać osoby w wieku 26 lat jak np. Marissa albo 28 jak Ryan itp.? Przecież oni grają 16 i 17-latków! :/ No jeszcze Seth, może Summer wyglądają młodziej ale Ryan? O matko... I tak do filmu go trochę tak no, odmłodzili bo gdyby wyglądał tak jak wygląda naprawdę to ... Przemilczę! Mogli by dać szansę młodszym aktorom! A jak wy uważacie?? :)
Może się mylę, ale Mischa Barton ma chyba 20 lat... Ale tak już jest z tymi amerykańskimi serialami. Choćby One Tree Hill albo Smallville - analogiczna sytuacja. Jednak wole takie głupie sytuacje w tak fajnych serialach niż oglądanie nie przymierzając M jak Miłość albo jakieś Samo życie czy inne polskie badziewne seriale...
No tak to prawda że ona ma 20 lat! Poprostu tak mi się napisało bo inni mają coś ok tylu lat! (Nie chodziło mi przecież tylko o nią)
zgadzam się z moim poprzdenikiem , a Mischa Barton: Marissa Cooper jest z 1986-01-24 wiec ma 20 lat
Co o tym uważa??? dobre to chyba po niemiecku. A tak serio to Mischa Barton ma 20 lat , Mc'kenzi czy jak to sie pisze ma 28 i zgadzam sie że głupotą jest to że tacy ludzie grają 16-17 latków w tym serialu, mogli by grać ludzi w swojm wieku gduyż problemy z jakim sie stykają są nierealne jak na 16 latków i to jest przegięcie :)
Jezu ludzie ale wy się uwzieliście za te 26 a nie 20 lat! Pomylić się nie można?? :/ Przecież ja was prosiłam o napisanie co sądzicie o tym że dają starsze osoby do ról 16-latków a nie o to żebyście pisali o mojej pomyłce!
Ludzie zauważyliście żę pierwszy sezon był kręzony w 2003 roku to odejmijcie sobie 3 lata. Mischa miała wtedy naprawde 17 lat.
I kto ssie teraz czepia ?? A swoją opinie juz wyraziłem na temat grania 16 latków przez 26 latków. A to że miała wtedy 17 to każdy wie tu chodziło o to w jakim wieku oni teraz są :P
Obawiam się, że aktorzy w wieku 16/17 lat mogliby się nie sprawdzić. Mischa kiedy zaczynano kręcić 1 serię miała 17 lat, a i tak wszyscy krytykują ją, że wygląda na ekranie "staro"! Zazwyczaj jest tak, że starszy aktor gra młodszą od siebie postać. Ma większe doświadczenie życiowe i aktorskie (przeważnie), łatwiej mu wcielić się w jakąkolwiek postać, łatwiej wyrazić emocje.
Wydaje mis się, że taki dobór jest prawidłowy. Nie widzę w takich rolach kogoś w stylu Daniela R. czy Emmy W... ;P a oni mają te 16 czy 17. Hmm...
A mógł/abyś rozwinąć tajemnicze skróty Daniela R. czy Emmy W. ten pierwszy to chyba Radclif a ta Emmy................... to ).................... ???Chyba nie taaaaaaaaaaaaaaa Emy................No i do sedna zgadzam sie że nie miało by to sensu gdyby taki Harry Poter grał Ryana ale jak juz pisałem te problemy z jakimi sie spotykają są nie realna dla 16 latków mogliby ich postarzyć . Dziś jak oglądałem odcinek tego serialu to za 16 latków wziołbym braci Lucka bo oni na tyle wyglądali i tak sie zachowywali (hehe) :P Pozdro :D