Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37332
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Co o tym uważacie?

ocenił(a) serial na 10

Czy waszym zdaniem to nie głupie: żeby brać osoby w wieku 26 lat jak np. Marissa albo 28 jak Ryan itp.? Przecież oni grają 16 i 17-latków! :/ No jeszcze Seth, może Summer wyglądają młodziej ale Ryan? O matko... I tak do filmu go trochę tak no, odmłodzili bo gdyby wyglądał tak jak wygląda naprawdę to ... Przemilczę! Mogli by dać szansę młodszym aktorom! A jak wy uważacie?? :)

ocenił(a) serial na 9
zulaizula

Może się mylę, ale Mischa Barton ma chyba 20 lat... Ale tak już jest z tymi amerykańskimi serialami. Choćby One Tree Hill albo Smallville - analogiczna sytuacja. Jednak wole takie głupie sytuacje w tak fajnych serialach niż oglądanie nie przymierzając M jak Miłość albo jakieś Samo życie czy inne polskie badziewne seriale...

ocenił(a) serial na 10
molko_2

No tak to prawda że ona ma 20 lat! Poprostu tak mi się napisało bo inni mają coś ok tylu lat! (Nie chodziło mi przecież tylko o nią)

ocenił(a) serial na 10
molko_2

zgadzam się z moim poprzdenikiem , a Mischa Barton: Marissa Cooper jest z 1986-01-24 wiec ma 20 lat

ocenił(a) serial na 7
zulaizula

Co o tym uważa??? dobre to chyba po niemiecku. A tak serio to Mischa Barton ma 20 lat , Mc'kenzi czy jak to sie pisze ma 28 i zgadzam sie że głupotą jest to że tacy ludzie grają 16-17 latków w tym serialu, mogli by grać ludzi w swojm wieku gduyż problemy z jakim sie stykają są nierealne jak na 16 latków i to jest przegięcie :)

ocenił(a) serial na 10
zulaizula

Jezu ludzie ale wy się uwzieliście za te 26 a nie 20 lat! Pomylić się nie można?? :/ Przecież ja was prosiłam o napisanie co sądzicie o tym że dają starsze osoby do ról 16-latków a nie o to żebyście pisali o mojej pomyłce!

ocenił(a) serial na 8
zulaizula

Ludzie zauważyliście żę pierwszy sezon był kręzony w 2003 roku to odejmijcie sobie 3 lata. Mischa miała wtedy naprawde 17 lat.

ocenił(a) serial na 7
misie_k

I kto ssie teraz czepia ?? A swoją opinie juz wyraziłem na temat grania 16 latków przez 26 latków. A to że miała wtedy 17 to każdy wie tu chodziło o to w jakim wieku oni teraz są :P

ocenił(a) serial na 8
zulaizula

Obawiam się, że aktorzy w wieku 16/17 lat mogliby się nie sprawdzić. Mischa kiedy zaczynano kręcić 1 serię miała 17 lat, a i tak wszyscy krytykują ją, że wygląda na ekranie "staro"! Zazwyczaj jest tak, że starszy aktor gra młodszą od siebie postać. Ma większe doświadczenie życiowe i aktorskie (przeważnie), łatwiej mu wcielić się w jakąkolwiek postać, łatwiej wyrazić emocje.
Wydaje mis się, że taki dobór jest prawidłowy. Nie widzę w takich rolach kogoś w stylu Daniela R. czy Emmy W... ;P a oni mają te 16 czy 17. Hmm...

ocenił(a) serial na 7
mooshynechKa

A mógł/abyś rozwinąć tajemnicze skróty Daniela R. czy Emmy W. ten pierwszy to chyba Radclif a ta Emmy................... to ).................... ???Chyba nie taaaaaaaaaaaaaaa Emy................No i do sedna zgadzam sie że nie miało by to sensu gdyby taki Harry Poter grał Ryana ale jak juz pisałem te problemy z jakimi sie spotykają są nie realna dla 16 latków mogliby ich postarzyć . Dziś jak oglądałem odcinek tego serialu to za 16 latków wziołbym braci Lucka bo oni na tyle wyglądali i tak sie zachowywali (hehe) :P Pozdro :D

ocenił(a) serial na 10
Kraven

Szczeże mówiąc to ja się zgadzam ze Sławkiem! :D :**

ocenił(a) serial na 7
zulaizula

no tak a w One Tree Hill jest jeszcze gorzej, tam maja po 17 lat a problemy i doświadczenia jak co najmniej 22-latkowie