Hej. Czy ktoś mi powie co się stanie z Marissą. ? Gdzieś czytałam że ona zginie , apotem w tej samej gazecie że przeżyje. TO wkońcu jak?? Ja oczywiście jestem za tą drugą wersją
zginie i Ryan będzie chodził z Teylor, napewno zginie...na 100%., czyrałam na pary ang. stronach i pol.
Tak,zginie ale nie musisz pisac tego w temacie bo pewnie inni nie chca wiedziec co bedzie
Zgninie w ostatnim odcinku w wypadku widzialem juz wszystkie odcinki i teraz nie mam co ogladac ale lipon ze tylko 4 sezony:( pozdrowienia;p
Marissa postanawia wypłynąć w rejs z ojcem. Cała czwórka urządza sobie pożegnanie w odremontowanym Model Home gdzie wspominają początki swojej znajomości. Potem Ryan odwozi Marissę na lotnisko lecz po drodze zazdrosny Volchok spycha samochód Ryana ze skarpy i w wypadku ginie Marissa.
to niemozliwe jesli ona umrze w filmie to ja juz tego nie ogladam. Bo ja Życie na fali ogladalem tylko ze wzgledu na nią.... :(
Mówią szczerze to ja też nie będe oglądała. Też oglądałam ze względu na nia bo jestem jej fanką
i jest mi jej bardzo szkoda. Ciesze się tylko tym że ten serial ma tylko 4 serie bo nie wytrzymała bym następnej bez Mischy Barton
Bardzo mi jej szkoda. Ciesze się tylko tym że serial ma 4 sezony , a więc nie było jej tylko w 4. Jednak i tak potrzymuje zdanie że bez niej ten serial nie jest taki sam.
no ale wiesz początkowo miało być 7 serii ale po śmierci Marissy oglądalność w USA zaczęła gwałtownie spadać. Po prostu scenarzysta czy reżyser "pozwalając na jej śmierć" zdali sie na samowolne samobójstwo. I postanowili, że odejdą z twarzą to znaczy zakoncza zdjecia i emisje serialu a nie jak w przypadkach polskich seriali typu klan ktore sa beznadziejne itd.
szczerze to ja tez nie chciałam ogladac 4 sezonu bez Marissy ale obejrzałam i pisze bez wyrzutów ze 4 sezon jest jednym z najepszych! a Ryan tak sie zmieni, bedzie zabawny i wogole.. chyba przez Teylor :D polecam obejrzenia ;]
Co do polskich seriali to ja ich nie lubie. Za długo się ciągną. Jeśli choci o O.C to ciesze ię że są 4 serie bo nie moge patrzeć że nie ma tam Marrisy. Co do spadku oglądalności to mają racje bez niej film traci piekno
Jakoś tak pusto będzie w 4 sezonie. Ale Ciesze się ze to ostatni. Mam nadzieje że uda mi się zobaczyć Mische w kinie
Zobaczysz ja w kinie i to nawet w kilku filmach.. postanowiła odejsc z Życia na fali bo znoudziła jej sie problemowa Marissa i zamierza zrobić kariere na duzym ekranie ;]
Mam nadzieję żo ją zobacze . Jeśli chodz i O.C. to jej bohaterka naprawdę miał dziwne życie. Kłuciła sie codziennie (prawie) ze swoim chłopakiem- ja bym tak nie mogła
polecam fajny filmik z Mischą OH i Ohio, i trochę starszy chyba Zaginione. Też jestem jej fanem i życzę powodzenia na dużym ekranie
Właśnie próbuje szukać po sklepach filmu Zagubione, jak tylko pojade na zakupy to będe się rozglądała. Też jej życze powodzenia bo jest super aktorką
Ja przeczytałam w jednej gazecie, że Mischa Barton zrezygnowała z roli i wybrała kariere na dużym ekranie. W jedyn z wywiadów wyznała, że ma już serdecznie dość Marissy Cooper i jej problemów. Jej bohaterkę uśmiercono w finałowym odcinku trzeciej serii. Mischa zagrała w 76 odcinkach serialu(czyli zagrała w 3 sezonach na 4).Nawet ostatnio w internecie widziałam ciekawe filmiki z urywkami scen z tego wybadku, w którym zginie. W jednym jest świetna piosenka, ale niestety nie znam jej tytułu. Jeśli ktoś chce posłuchac lub możliwe ze zna ten utwór podam tytul tego filmiku: "Ryan Atwood - Wants to kill Volchack - Perlude 12/21".Filmik jest bardzo fajny,a zwłaszcza piosenka. :o) Pozdrawiam wszystkich maniaków The O.C. :o)
Woesz ja jej się nie dziwie że miała dość problemów filmowej Marissy, bo ja też bym nie mogła tak co odcinek zachowywać się jak Marissa
A ogladałas ten filmik? Jest świetny tylko szkoda że nie znam tytułu tej piosenki jest super. Pozdrawiam :o)!
P.S. You Tube - w wyszukiwarce wpisz : "Ryan Atwood - Wants to kill Volchack - Perlude 12/21" Jesli ktos zna ta piosenke i jej tytuł i mógłby podac bylabym wdzięczna :o)
właśnie przed chwilą go obejrzałam. :-) jest naprawde super!!! Co do piosenki to nie znam tytułu ale jeśli ktoś zna to niech napisze. plis. Pozdrawiam
Serdeczne dzieki za podanie tytułu i wykonawcy :o).A już myslałam,a raczej bylam pewna, że go nigdy nie znajde. Wielkie dzięki! :o) Tak bardzo mi się podobał ten filmik i piosenka, że przez cały czas włączałam go sobie na okrągło.Miałam racje co do filmiku!Jest poprostu niedoopisania - Świetny:o) Jeszcze raz dzieki i pozdrawiam wszystkich fanów The O.C. :o)
Naprawdę wielkie dzięki.
Teraz tylko musze znależć gdzieś ta piosenkę i posłuchać w całości.
Pozdrawiam
Hej Marrisa zginie to prawda ale powiem wam że sezon 4 będzie bardzo ciekawy ze względu na rozwój perypetii i wreście nei będzie kłotni ale ryan bedzie się bił i będzie z taylor naprawdę fajne beda odcinki ogładalam urywki na youtube polecam
moze i bedzie fajny. ale mogliby zrobic tak, ze w 4 serii Ryan i Marissa odnajda spokoj i beda juz razem "na zawsze", ale nie, oni wynajduja co raz to naowe problemy. no coz zycie nie jest rozowe.
Zgadzam się. Mogli by zrobić że Rayan i Marissa pobiora się i będa życli długo i szczęśliwie. A nie jakieś nowe kłutnie i atrakcje
no po prostu woleli jakieś badziewne atrakcje i smierc najlepszej bohaterki a nie popularność i 7 serii ktorych mialo tyle byc
Szkoda że sama aktorka Mischa Barton niechciała już grać w serialu.... Ale powiem szczerze, że fajniej by było aby jej rzeczywiście nieuśmiercali tylko związali już z tym Rayanem... Fani byli by napewno bardziej zadowoleni...
bedzie ślub ale Seth'a i Summer ;) i Kirsten bedzie miała baby :] no i sie przeprowadza hmm.. i cos jeszcze? :> www.the-oc-4.blog.onet.pl [najpierw opisywane do konca odc. z 3 serii pozniej 4 s.] ;]
Hey, ma może ktoreś z Was czwartą serię ??
jesli tak to piszcie, kupię - cezarus72@tlen.pl
Poza tym serial rewelka...mam muze " Music from the OC: Mix 1 do 6 " rewelka :)
pzdr :)
nie mam 4 serii. Co do ślubu to fajnie że chociaż jedna para będzie szczęśliwa , a co do Mischy Barton to penie miała już dość ciagłych kłutni Marissy
Ja jedynie życie na fali oglądam na TVNie chociaż nie przepadam za tą stacją. Nigdzie nie mogłam spotkać na DVD a jak były to ja byłam bez kasy
Wiem że moge. Tylko jak narazie mam inne wydatki. Musze pomału zbierać na kreacje
pisałam do TVNu i narazie mi nic nie odpisali. mam nadzieje że odpowiedz będzie pozytywna
zazwyczaj robia tak, ze nadaja 3 serie, jak sie skonczy idzie "Weronika MArs" a jak ta sie skonczy idzie O.C.