To ma być niby serial dla młodzieży ? Jedyne, co może zrobić to młodzież zepsuć... Tylko seks, wóda i prochy - dziękuję bardzo za taką rozrywkę ! I jeszcze jedno: osobiście nie mam nic przeciwko homoseksualistom, niech sobie żyją w w spokoju, ale uczenie młodych ludzi zboczenia to nie jest dobry pomysł... A te 2 lesby całujące się na plaży - fuuu...
a co ma pokazywać?? pokój i miłosierdzie, oraz młodych ludzi uczęszczających co niedziele do kościółka??.
jak ci sie nie podoba to idź pooglądać sobie plebanie czy tam waldka ze złotopolskich
A żebyś wiedział że już wolę Plebanię niż ten szajz ! A M jak miłość i Pierwsza miłość są całkiem fajne.
Dziewczyno w jakim Ty świecie żyjesz?? Szajsem to można nazwać wszystkie polskie gówniane serialiki pokroju M Jak Miłość! Ze Ty wolisz takie gówno to świadczy o Twojej inteligencji i sposobie patrzenia na świat.Myślisz,że wszystko jest tak pięknie..co niedziele będziesz jezdziła na obiadki do babciuni i do kościoła..a narkotyki i te inne okropieństwa nie istnieją! Myśląc tak zderzysz się szybko z rzeczywistością.Serial The OC pokazuję co naprawdę się dzieję i co można spotkać na każdym kroku.A Ty dalej żyj w swoim świecie.Żegnam.
Żal mi cię LadyStar... Ciebie i wszystkich tych naiwnych małolatów którzy wierzą, że bez rodziny, Boga i spokojnego życia można żyć szczęśliwie...
Ooo...znalazła się Matka Teresa!Uwaga teraz będzie zbawiać Świat i nawracać!! Nom sorry,ale Ty najwyraźniej żyjesz w kapsule tlenowej i nie wiesz co się dzieję na świecie!! Jak Ci się nie podoba ten serial to po jaki ch*** wchodzisz na jego stronę?! Żal to może mi być Ciębie!
Ogólnie nie wiem co robisz na tym forum skoro jesteś taką "porządną" dziewczyną, nie wiesz że internet jest siedzibą wszelkiego zła ?
Widać za mało radia maryja się słuchało ;)
Rośnie nam nowe pokolenie "Młodych moherów" ;O
a w pierwszej miłosci niema homoseksualistów .na jakim Ty świecie żyjesz.a badziewiem to nazwać można wlasnie te co wymieniłas.
bo maja po 1000 odcinkow i nic sie prawie w nich niedzieje.a jesli chodzi o to co napisalas "Tylko seks, wóda i prochy" to prawie w kazdym serialu to jest .Wmówiłaś sobie że ten serial Ci sie niepodoba i próbujesz uswiadomic w swoim przekonaniu innych
Już założyłam taki wątek w "Plotkarze".
I wiesz co, uważałam tak jak miałam 9 lat, jak ci nie pasuje to oglądaj "M
jak miłość" i Natalkę - wzór do naśladowania.
Jak mnie wkurzają tacy ludzie, jak autorka tematu...;/ "To, tamto, siamto, sramto może zepsuć młodzież!"... A nie przyszło Ci do głowy, że młodzież ogląda seriale DLA PRZYJEMNOŚCI? Dla rozrywki? Myślisz, że jak ktoś zobaczy, że jego ulubiony bohater z serialu wskakuje sąsiadce do łóżka, to zaraz popędzi zrobić to samo...? Z góry zakładasz, że młodzi ludzie są pozbawieni mózgów i naśladują swoich "idoli" z tv...
Uważam, że "Życie na fali" to świetny serial, który ukazuje życie młodzieży, problemy dorastania, rozwiązywanie ich, itp. w przeciwieństwie do np. polskich telenowel, w których pokazana jest cukierkowa codzienność wielkich szczęśliwych rodzin albo ewentualnie problemy czterdziestolatków, czyli sytuacje, z którymi wiekszość młodzieży zasadniczo się nie styka... Dlatego też, wg mnie, "Życie na fali" to dużo lepsza rozrywka, a może i cos więcej... To tyle z mojej strony...;)
o znowu spotykam pania na forum fajnego serialu. Ostatnio była pani na forum o Gosip Girl(PLOTKAR) to tłumaczenie tak jakby pani nie wiedziała.
A co do zdemoralizowanych nastolatków, no cóż zakazany owoc smakuje najlepiej a chyba pani nie myśli że po pani postach młodzi ludzie przestaną zażywać narkotyki i uprawiać seks bo bez tego nie było by w zyciu juz tak przyjemniexD
Pozdrawiam Kinga
na temat załozycielki tematu:
jedyną rozrywka tej kobiety są dwie rzeczy, a mianowicie M jak miłosć i niejaka bożena stachura która jest wrecz wielbiona przez naszą załozycielkę tematuxD
Haha popieram:D hmmm...Tylko gnębi mnie kto to jest ta Bożena Stachura? ;DD bo jakoś babki nie umiem skojarzyć ;P
http://images.google.pl/images?q=bo%C5%BCena+stachura&oe=utf-8&rls=org.mozilla:p l:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&ei=0vOCS-P_M4n_sQaUn7yiBA&sa=X&oi=imag e_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CA8QsAQwAA
chyba Gabrysia z MjM. Jakoś tak. Wiem, że na G. xd