Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37328
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

To ma być niby serial dla młodzieży ? Jedyne, co może zrobić to młodzież zepsuć... Tylko seks, wóda i prochy - dziękuję bardzo za taką rozrywkę ! I jeszcze jedno: osobiście nie mam nic przeciwko homoseksualistom, niech sobie żyją w w spokoju, ale uczenie młodych ludzi zboczenia to nie jest dobry pomysł... A te 2 lesby całujące się na plaży - fuuu...

ocenił(a) serial na 10
grazyna_raczynska

a co ma pokazywać?? pokój i miłosierdzie, oraz młodych ludzi uczęszczających co niedziele do kościółka??.
jak ci sie nie podoba to idź pooglądać sobie plebanie czy tam waldka ze złotopolskich

BlackShit

A żebyś wiedział że już wolę Plebanię niż ten szajz ! A M jak miłość i Pierwsza miłość są całkiem fajne.

ocenił(a) serial na 10
grazyna_raczynska

Dziewczyno w jakim Ty świecie żyjesz?? Szajsem to można nazwać wszystkie polskie gówniane serialiki pokroju M Jak Miłość! Ze Ty wolisz takie gówno to świadczy o Twojej inteligencji i sposobie patrzenia na świat.Myślisz,że wszystko jest tak pięknie..co niedziele będziesz jezdziła na obiadki do babciuni i do kościoła..a narkotyki i te inne okropieństwa nie istnieją! Myśląc tak zderzysz się szybko z rzeczywistością.Serial The OC pokazuję co naprawdę się dzieję i co można spotkać na każdym kroku.A Ty dalej żyj w swoim świecie.Żegnam.

LadyStar

Żal mi cię LadyStar... Ciebie i wszystkich tych naiwnych małolatów którzy wierzą, że bez rodziny, Boga i spokojnego życia można żyć szczęśliwie...

ocenił(a) serial na 10
grazyna_raczynska

Ooo...znalazła się Matka Teresa!Uwaga teraz będzie zbawiać Świat i nawracać!! Nom sorry,ale Ty najwyraźniej żyjesz w kapsule tlenowej i nie wiesz co się dzieję na świecie!! Jak Ci się nie podoba ten serial to po jaki ch*** wchodzisz na jego stronę?! Żal to może mi być Ciębie!

ocenił(a) serial na 10
grazyna_raczynska

Ogólnie nie wiem co robisz na tym forum skoro jesteś taką "porządną" dziewczyną, nie wiesz że internet jest siedzibą wszelkiego zła ?
Widać za mało radia maryja się słuchało ;)

Rośnie nam nowe pokolenie "Młodych moherów" ;O

grazyna_raczynska

Boga nie ma, i tyle na ten temat..........

ocenił(a) serial na 10
grazyna_raczynska

przykre, ze tylko to zauwazylas w tym serialu.

użytkownik usunięty
grazyna_raczynska

a w pierwszej miłosci niema homoseksualistów .na jakim Ty świecie żyjesz.a badziewiem to nazwać można wlasnie te co wymieniłas.
bo maja po 1000 odcinkow i nic sie prawie w nich niedzieje.a jesli chodzi o to co napisalas "Tylko seks, wóda i prochy" to prawie w kazdym serialu to jest .Wmówiłaś sobie że ten serial Ci sie niepodoba i próbujesz uswiadomic w swoim przekonaniu innych

ocenił(a) serial na 8

Już założyłam taki wątek w "Plotkarze".

I wiesz co, uważałam tak jak miałam 9 lat, jak ci nie pasuje to oglądaj "M
jak miłość" i Natalkę - wzór do naśladowania.

ocenił(a) serial na 8
nancy500

dopiero teraz zauważyłąm - miało być założyłAŚ taki wątek w "Plotkarze"

grazyna_raczynska

Jak mnie wkurzają tacy ludzie, jak autorka tematu...;/ "To, tamto, siamto, sramto może zepsuć młodzież!"... A nie przyszło Ci do głowy, że młodzież ogląda seriale DLA PRZYJEMNOŚCI? Dla rozrywki? Myślisz, że jak ktoś zobaczy, że jego ulubiony bohater z serialu wskakuje sąsiadce do łóżka, to zaraz popędzi zrobić to samo...? Z góry zakładasz, że młodzi ludzie są pozbawieni mózgów i naśladują swoich "idoli" z tv...
Uważam, że "Życie na fali" to świetny serial, który ukazuje życie młodzieży, problemy dorastania, rozwiązywanie ich, itp. w przeciwieństwie do np. polskich telenowel, w których pokazana jest cukierkowa codzienność wielkich szczęśliwych rodzin albo ewentualnie problemy czterdziestolatków, czyli sytuacje, z którymi wiekszość młodzieży zasadniczo się nie styka... Dlatego też, wg mnie, "Życie na fali" to dużo lepsza rozrywka, a może i cos więcej... To tyle z mojej strony...;)

NeutralGin

o znowu spotykam pania na forum fajnego serialu. Ostatnio była pani na forum o Gosip Girl(PLOTKAR) to tłumaczenie tak jakby pani nie wiedziała.
A co do zdemoralizowanych nastolatków, no cóż zakazany owoc smakuje najlepiej a chyba pani nie myśli że po pani postach młodzi ludzie przestaną zażywać narkotyki i uprawiać seks bo bez tego nie było by w zyciu juz tak przyjemniexD
Pozdrawiam Kinga

Edie_Sedgwick_

na temat załozycielki tematu:
jedyną rozrywka tej kobiety są dwie rzeczy, a mianowicie M jak miłosć i niejaka bożena stachura która jest wrecz wielbiona przez naszą załozycielkę tematuxD

ocenił(a) serial na 10
Edie_Sedgwick_

Haha popieram:D hmmm...Tylko gnębi mnie kto to jest ta Bożena Stachura? ;DD bo jakoś babki nie umiem skojarzyć ;P

LadyStar

http://images.google.pl/images?q=bo%C5%BCena+stachura&oe=utf-8&rls=org.mozilla:p l:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&ei=0vOCS-P_M4n_sQaUn7yiBA&sa=X&oi=imag e_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CA8QsAQwAA

chyba Gabrysia z MjM. Jakoś tak. Wiem, że na G. xd

ocenił(a) serial na 10
Leighton

Dziekować Leighton ;DD ;* za krótki <br/>

ocenił(a) serial na 7
grazyna_raczynska

To rzeczywiście smutne że dostrzegasz w tym serialu tylko to co wymieniłaś a przecież zawiera on wiele pozytywnych wzorów a całe zepsute społeczeństwo newport jest ukazane w sposób satyryczny