nie wkurza was to, że najpierw Marrisa tak przepadała za Ryanem a teraz go olewa i lata z tym Oliverem?? :/
no wlansie o to mi chodzi ale moze na zywo niejest taka ale w filmie na poczatku byla ok ale teraz zaczyna mnie coraz bardziej wkurzac a was;/
zachowuje sie tak jakby ryan nie istanial ale za to jej calym zyciem jest idiota olivier ale chyab w 18 odcinku marissa przekona sie ajki naprawde jest trusk i bedzie chciala wrocic do ryana a on ja oleje i wlasnie taka postawa mi sie podoba marissa zmienia chlopakow jak rekawiczki ale ryan dobrze zrobi ze ja rzuci i zacznie krecic cos z teresa pzdr:)
trophy no i co powiesz po dzisiejszym odcinku;/
zmienilem zdanie o tytulowej marissie ryan chce jej pomoc a ona zamiast mu wierzyc to wierzy olivierwi
taki film i takie zycie:D
ryan jest cudowny a ta marrisa mnie wpieprza. powinien znalezc sobie taka ktora go docei! ja bym sie cieszyla jakby jakis chlopak sie o mnie tak troszczył!
hehe chyba znajdzie w 20 odcinku tzn terese ale niesciagnalem jeszce odcinka 21 wiec nieiwem co bedzie:P
ja juz sie nie moge doczekac nastepnych odcinkow, bo widzialam na tej stronce gdzie sa urywki serialu itd http://youtube [youtube] czy jakos tak:P ze Oliver wymachuje pistoletem i nie wiem czy on chcial ich pozabijac moze ? ;/