Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37337
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Decyzja Setha?

ocenił(a) serial na 9

Osobiście wolę blondynki
i na miejscu Setha
wybrałbym Ane a nie Summer
nie to że ona jest gorsza
tylko złośliwa.

ocenił(a) serial na 10
Little_Dean

Na poczatku był z Aną, ale później wybrał Summer. Summer później sie zmieni. Ale właśnie na tym polega jej urok, że jest troche złosliwa. Zreszta wydaje mi się, że ta jej poczatkowa złośliwość to było bronienie się przed miłoscią do Setha:P.

ocenił(a) serial na 9
mery_m1

no własnie lubi komiksy :P
jest blondynka
i jest chętna :P
hi hi

ocenił(a) serial na 10
Little_Dean

Mnie w Summer wkurza to, że jest taka płytka i mysli o sobie ,,co to nie ona''. Ja takich lasek nie znosze ibym im gębe rozkwasiła najchętniej.

ocenił(a) serial na 10
Little_Dean

Mnie w Summer wkurza to, że jest taka płytka i mysli o sobie ,,co to nie ona''. Ja takich lasek nie znosze ibym im gębe rozkwasiła najchętniej. A czy ja wiem, ze ona tak bardzo się zmieni...

ocenił(a) serial na 10
Little_Dean

Mnie w Summer wkurza to, że jest taka płytka i mysli o sobie ,,co to nie ona''. Ja takich lasek nie znosze ibym im gębe rozkwasiła najchętniej. A czy ja wiem, ze ona tak bardzo się zmieni...

ocenił(a) serial na 10
jess_7

"A czy ja wiem, ze ona tak bardzo się zmieni..." - oj zmieni się i to bardzo, więc z twojej wypowiedzi wynika że nie oglądałeś nawet drugiej serii "Życia na Fali"

ocenił(a) serial na 8
jess_7

Wystarczy tylko raz napisac kometarz, umiemy czytac.

ocenił(a) serial na 10
Little_Dean

Ogładałam niedokładnie, ale przyczyna jest taka, że za nia nie przepadam...niestety

ocenił(a) serial na 10
Little_Dean

,,niedokładnie'' tzn. co trzeci odcinek :P

ocenił(a) serial na 9
Little_Dean

Nie wiem ale Summer traktuje i tak chamsko Setha.

ocenił(a) serial na 10
Little_Dean

ja tam bym wolał Summer osobiście wole brunetki jest atrakcyjna i ja poprostu lubie taki typ kobiety ale Anna też ładna jest inteligentna i lubi komiksy =)

ocenił(a) serial na 1
Little_Dean

Wole również Anne.Jak dla mnie Summer to lafirynda i materialistka

ocenił(a) serial na 10
Christiane

Obie są fajne ale na początku Summer była tylko taka wredna, potem sie zupełnie zmienia i jest super. Szkoda że Annie dali małą role i tylko od czasu do czasu pojawiała sie w serialu niestety...

ocenił(a) serial na 9
Little_Dean

A ja lubię wrednych ludzi :)

Summer uwielbiam ^^ Ana też jest w porządku, ale na przyjaciółkę wybrałabym sobie dziewczynę o charakterze Summer :]

Jedyny co mi się teraz nasuwa to... eww xD

ocenił(a) serial na 6
Little_Dean

SUmmer to najfajniejsza postac kobieca w serialu,zmienia sie bardzo i w ogole, jest zlosliwa ale na humorystyczny sposob.I jej teksty sie ludziom udzielaja xD

ocenił(a) serial na 10
asiula1205

Kurcze ja do Summer nic nie mam jest Spoko.Ale normalnie źal mi było Anny jak "niby" była z Setem jak Nonstop nawijał o Summer jaka ona nie jest i wogóle :) Najbardziej to mi się chciało Ryczeć jak Anna odlatywała do Pitsberga i jak z Sethem się żegnali na Lotnisku :( normalnie aż było widać że na 100% chciałby krzyknąć żeby nie odlatywała i została z nim.....cóż odlaciała i nie została (ale w 3 i tak się spotkają :D

Little_Dean

wg mnie Summer jest superowa:D jest smieszna i taka pocieszna;D przynajmniej nie jest dretwa:D ona kocha setha i to nie jest tak ze mysli tylko o sobie bo pozniej sie zmienila;)a poza tym ktora laska by sie nie wkurzyla gdyby chlopak pojechal sobie gdzies na 3 miesiace zostawiajac tylko liscik?? ja bym sie wkurzyla...:/Summer jest spoko:D