Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37331
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Prace do 4 sezonu sie nie zaczely Josh chcial miec przerwe :)
Nie mascenazjusza tylko sa pomysly jak narazie.
Prace sie maja rozpoczac na koniec lata przed wrzesniem.

ocenił(a) serial na 10
SETH

prace sie rozpoczna na koniec lata przed wrzesniem
ale terz prawdo podobne jest ze zaczna sie w sirodku lipca albo podkoniec lipca :) Wiec nikogo juz nie prosze o podpisywanie i dawania glosow dla Marissy po prostu wieze ze Josh nas rozczaruje i Marisse jeszcze zobaczymy :)

ocenił(a) serial na 10
SETH

PRZEPRASZAM WSZYSTKICH ZE SIE TAK ZDENERWOWALEM NIECHCIALEM :( SORRY

ocenił(a) serial na 10
SETH

OH i wiem ze Marissa juz dluzo przezyla :( bo widzialem wszystkie sezony nawet jak nie zostanie bedzie chyba tak lepjej oczywiscie bedzie to smutne ale to SERIAL-DRAMATYCZNY i w takich serialach takie zeczy sie zdarzaja :( tak jak i w prawdziwym zyciu :( :( :(

ocenił(a) serial na 10
SETH

OH i wiem ze Marissa juz dluzo przezyla :( bo widzialem wszystkie sezony nawet jak nie zostanie bedzie chyba tak lepjej oczywiscie bedzie to smutne ale to SERIAL-DRAMATYCZNY i w takich serialach takie zeczy sie zdarzaja :( tak jak i w prawdziwym zyciu :( :( :(

ocenił(a) serial na 10
SETH

ocenił(a) serial na 10
SETH

ocenił(a) serial na 10
SETH

Nudny jestem :) nawet nikt sie niewpilas :)

ocenił(a) serial na 8
SETH

Słuchaj, mam znajomych w telewizji. Wiele z nich pracuje za granicą. Jak będe miała chwilkę do zadzwonie do nich podzwonie i spróbuję się czegoś dowiedzieć.

ocenił(a) serial na 10
Battlefield

OK ale ja mieszkam za granica i codziennie pisze cos w gazetach ale mozesz zrobic to by bylo bardzo mile :)

ocenił(a) serial na 8
SETH

Jeżeli się czegoś dowiem to od razu pisze o tym na forum.

ocenił(a) serial na 10
Battlefield

To trailer 4 sezonu :)
http://youtube.com/watch?v=f-wSbXr6FeQ&search=The%20O.C.%204%20season [youtube.com/watch?v=f-w...]

ocenił(a) serial na 10
Battlefield

To trailer 4 sezonu :)
http://youtube.com/watch?v=f-wSbXr6FeQ&search=The%20O.C.%204%20season [youtube.com/watch?v=f-w...]

ocenił(a) serial na 10
SETH

Hejo :)..Mam do ciebie 2 pytanka, Seth ..gdzie mozna kupic "the O.C." na DVD i czy mozna zmienic napisy i dubbing :)..pozdraiwam.. :)..

ocenił(a) serial na 10
Chocolate16

Ja kupilem oby dwa sezony 1-2, 3 jeszcze niema na DVD :(
w sklepiw w niemczech (bo w niemczech mieszkam) i jest naturalnie po niemiecku ale mozna wlaczyc po angielsku.
Na pierwszym sezonie mozesz ustawic na polskie napisy w 2 sezonie juz nie.