Prace do 4 sezonu sie nie zaczely Josh chcial miec przerwe :) 
Nie mascenazjusza tylko sa pomysly jak narazie. 
Prace sie maja rozpoczac na koniec lata przed wrzesniem.
prace sie rozpoczna na koniec lata przed wrzesniem 
ale terz prawdo podobne jest ze zaczna sie w sirodku lipca albo podkoniec lipca :) Wiec nikogo juz nie prosze o podpisywanie i dawania glosow dla Marissy po prostu wieze ze Josh nas rozczaruje i Marisse jeszcze zobaczymy :)
OH i wiem ze Marissa juz dluzo przezyla :( bo widzialem wszystkie sezony nawet jak nie zostanie bedzie chyba tak lepjej oczywiscie bedzie to smutne ale to SERIAL-DRAMATYCZNY i w takich serialach takie zeczy sie zdarzaja :( tak jak i w prawdziwym zyciu :( :( :(
OH i wiem ze Marissa juz dluzo przezyla :( bo widzialem wszystkie sezony nawet jak nie zostanie bedzie chyba tak lepjej oczywiscie bedzie to smutne ale to SERIAL-DRAMATYCZNY i w takich serialach takie zeczy sie zdarzaja :( tak jak i w prawdziwym zyciu :( :( :(
Słuchaj, mam znajomych w telewizji. Wiele z nich pracuje za granicą. Jak będe miała chwilkę do zadzwonie do nich podzwonie i spróbuję się czegoś dowiedzieć.
OK ale ja mieszkam za granica i codziennie pisze cos w gazetach ale mozesz zrobic to by bylo bardzo mile :)
To trailer 4 sezonu :) 
http://youtube.com/watch?v=f-wSbXr6FeQ&search=The%20O.C.%204%20season [youtube.com/watch?v=f-w...]
To trailer 4 sezonu :) 
http://youtube.com/watch?v=f-wSbXr6FeQ&search=The%20O.C.%204%20season [youtube.com/watch?v=f-w...]
Hejo :)..Mam do ciebie 2 pytanka, Seth ..gdzie mozna kupic "the O.C." na DVD i czy mozna zmienic napisy i dubbing :)..pozdraiwam.. :)..