Skąd wiecie że niebędzie 4 sezonu? powiedzcie skąd.
kto ci powiedział ze nie bedzie 4 sezonu??. 4 sezon jest ma 16 odc niewiadomo tylko czy tvn go wyemituje ja sam jestem juz po obejrzeniu 4 sezonu i powiem ze bez marissy to juz nie to samo
Kiedyś na wikipedi figurowała adnotacja jakoby TeFałEn wykupił prawa do emisji 3 sezonów The O.C. więc może to być jakiś argument...
Pozatym jeżeli owa stacja miałaby wyemitować 4 sezon to chyba gdzieś w dalekiej przyszłości...
Co do 4 sezonu to jest naprawdę ok.
niedawno widziałam 2 odcinki 4 sezonu i musze wam powiedzieć że to już nie to samo. Nie ma Marissy i jest naprawde dziwnie. Sądze że na 4 sezonach się zakończy
eh.. beznadziejnie ze Marissy nie bedzie. Aż żal serce ściska :( na pewno nie bedzie juz tak samo... a wie ktoś w ogóle czemu Mischa juz niegra to znaczy ze wzgledów takich ze tak było w scenariuszu czy ze spraw zawodowych i finansowych??
Jeśli wieżyć ogólnie rozpowszechnionej wersji to scenarzyści The O.C. "nie mięli już pomysłów na Marisse Cooper" tzn.że nie mięli już żadnych pomysłów na jej rolę i postanowili ją uśmiercić.
Inna pogłoska mówiła, że Mischa zrezygnowała bo miała dostać angaż w Desperate Housewives /co ciekawe jako sexy kura domowa mogła by się sprawdzić ;D/...
Jaka jest prawda, wiedzą /chyba/ tylko Mischa i ekipa od The O.C.
Co do 4 sezonu to mam pewną sugestię do ludzi - nie sugerujcie się początkowymi odcinkami.
Gwarantuje wam, że gdy już oglądniecie finalny epizod będziecie mogli powiedzieć sobie "4 sezon jest naprawdę ok".
Co do 4 sezonu zgadzam sie z toba pierwsze odcinki nie sa jak zupelnie inne ale wszystko sie rozkreca ;d
po 3 sezonie nie będzie emitowana 4 seria.. zamiast O.C. od 16 maja będize Prawo i Bezprawie, pozdrawiam;)
ja sie dowiedziałem ze poczatkowo miało być 7 serii, ale gdy usmiercono Marisse (MIsche BArton) ogładalnosc zaczeła bardzo szybko spadac i zakoncznono prace nad tym serialem po 4 seriach. I podobno eikiba bardzo załowala tego ze jej sie pozbyli, i samej Mischy bylo smutno bo wtym czasie nie pracowała nad żadnym filmem i zaczela imprezowac czy cos takiego..
Nie info niczym z faktu bo jest w tym co nieco prawdy. Po smierci Marisse (4 sezon) odnotowano straszny spadek ogladlnosci (troche dziwne bo duzo osób twierdzi ze jest to najlepsza seria) i dlatego krecenie serialu zakonczono na 92 epizodach (4 sezony). A czy to prawda ze mialo byc 7 sezonow to niewiem nigdzie o tym informacji nie widzialem :D. Nic dziwnego ze ekipa zalowala pozbycia sie Mischy skoro mieli naprawde spora ogladalnosc a po jej smierci (Marisse) spadla ;(. Ja natomiast czytalem ze inna telewizja chciala od FOX wykupic prawa by dalej krecic serial ale niestety skaczylo sie tylko na probach ;(.
oglądalność cały czas spadała i to nie dlatego, ze Mischa zrezygnowała, aczkolwiek odcinek 4 x 16 oglądało ok 7 milionów ludzi.. Mischa zrezygnowała bo miałą inne prozpzycje filmowe.. The CW Televison Network chciała przejąć prawa do The O.C. jednak, producent, Josh Schwartz, chciał zakończyć serial z godnością(co mu się oczywiście udało)i tak oto tym sposobem zakończył się serial.. tak jeszcze btw to nigdy nie było 6 sezonu więc koles pode mną coś ściemnia i może oglądał 4 serię myśląc że to 6:D
ja widzialem na internecie kilka odcinkow 6 sezonu ale ich jeszcze nie ogladalem to moze swiadczyc o tym ze resyserzy sie jeszcze nie zdecydowali czy ten serial sie zakonczy na 4 seri :)
Mogł bys podac jakis link do tych odcinkow bo pierwy raz spotykam sie z odcinkami z 6 seria az niedowierzam :D. Czekam na szybkie odp.