Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37331
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Witam.
Zastanawiam się dlaczego TVN emituje ten serial po godzinie 14? Jest tyle powtórek które mogli by emitować o tej porze a THE O.C. "puszczać" powiedzmy po godzinie 22. Nie rozumiem ich postępowiania.. Czy ktoś z Was ma podobne zdanie?

ocenił(a) serial na 8
Runaway_

No nie ma się tu co dziwić w końcu to TVN... Ze Smallville jest tak samo puszczali go o 23:15 choć miał dużą oglądalność...

ocenił(a) serial na 1
Runaway_

Teraz będzie puszczany o 14:40 już później (lol2) hehe..:PP A tak serio to właśnie tak jest puszcvzany od przyszłego tygodnia czyli od jutra. Mi pasuje godzina byle nie po 22:00!!!!!

tynka156

Godzina 22:00 to bardzo dobra pora ;-]. Dla mnie jednak mistrzostwem świata był w wakacje 2002 "Nash Bridges" puszczany (chyba na TVP) po północy (~0:20), dwa odcinki pod rząd :-] . Jako fan nie mogłem przegapić.

ocenił(a) serial na 10
Runaway_

Też sądzę że jest on trochę za wczas. Całe szczęście, ze że puścili go w wakacje, bo jakby był w roku szkolnym to nie było by za fajnie:/ Po szkole zwykle wracam do domu po 15 (przy dobrych wiatrach:)) więc dużo bym nie pooglądała:/ Mam nadzieje, że jak będzię emitowany drugi sezon to o jakieś lepszej godzinie:)

ocenił(a) serial na 8
Runaway_

w takim razie może warto wyslac do TVN parę maili z prośbą o przesunięcie czasu emisji albo najlepiej o powtórzenie serialu od września/października od początku? Przyznam się, że pierwsze trzy lub cztery odcinki przegapiłem a szkoda bo to naprawdę fajny serial. Szkoda, że polityka stacji telewizyjnych jest taka, powtórki puszczają w najlepszym czasie a premiery w środku dnia

ocenił(a) serial na 10
Runaway_

Zgodze sie z przedmowcami..to troche beznadziejna pora :/..ale poperam,zeby napisac do TVN aby puscili powtorki ;D..bo ja wyjezdzam w ten piatek i nie obejze 11 odc (rozpacz) ale za to zapobacze pare odc z 3 sezonu, bo wyjazdzam do Niemiec..pozdrawiam..papa :*..

ocenił(a) serial na 10
Runaway_

Zgodze sie z przedmowcami..to troche beznadziejna pora :/..ale poperam,zeby napisac do TVN aby puscili powtorki ;D..bo ja wyjezdzam w ten piatek i nie obejze 11 odc (rozpacz) ale za to zapobacze pare odc z 3 sezonu, bo wyjazdzam do Niemiec..pozdrawiam..papa :*..

ocenił(a) serial na 10
Runaway_

Chocolate16

Przycisk "wyślij" naciskamy 1 raz (słownie: jeden raz) !! :-]