Jak widzę najnowsze zdjęcia z kolejnych serii serialu,to zastanawia mnie fakt dlaczego nigdzie nie widać Samaire Armstrong,która gra Annę.Czy ona sama zrezygnowała z serialu ,czy po prostu jej postać miała być tymczasowa.Tak czy tak to szkoda :(
no chyba tymczasowa zeby kilka odcinkow pokrecic z sethem a pozniej miala sobie pojsc:D
no tak ale to tylkos erial ona byla tylko na kilka odcinkow tak samo jak olivier:D
pzdr:)
Ja bym tych dwóch postaci nie porównywał.Olivera może nie być i to mi nie przeszkadza,natomiast Anna to fajna bohaterka,która wprowadza dużo spontaniczności.Lubię jak się usmiecha.No,ale cóż...
Anna odejdzie skad przyszla :( ale wruci jako gosc do 3 sezonu gdzies tak podkoniec
No i stało się.Anna wyjechała.Scena jej pożegnania z Sethem była naprawdę piękna.Lepsza od niejednego romansu.
moge tylko powiedziec co dziwi jestem po drugim sezonie i scigam trzeci, że serial warto oglądać, jest bardzo ciekawy akcja cały czas sie rozwija nieraz w bardzo pokretny sposób. Co do Anny, to fakt ze to kiedy wyjechała ta scena była piekna, choc w drugim sezonie jest taka co bije na kolona, ale nie bede spoilerowac