Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37335
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Jak widzę najnowsze zdjęcia z kolejnych serii serialu,to zastanawia mnie fakt dlaczego nigdzie nie widać Samaire Armstrong,która gra Annę.Czy ona sama zrezygnowała z serialu ,czy po prostu jej postać miała być tymczasowa.Tak czy tak to szkoda :(

ocenił(a) serial na 10
Martin_Eden

no chyba tymczasowa zeby kilka odcinkow pokrecic z sethem a pozniej miala sobie pojsc:D

ryan_6

Szkoda,że nie będzie jej w serialu.Fajna dziewczyna.Mogli jednak ją zatrzymać.

ocenił(a) serial na 10
Martin_Eden

no tak ale to tylkos erial ona byla tylko na kilka odcinkow tak samo jak olivier:D
pzdr:)

ryan_6

Ja bym tych dwóch postaci nie porównywał.Olivera może nie być i to mi nie przeszkadza,natomiast Anna to fajna bohaterka,która wprowadza dużo spontaniczności.Lubię jak się usmiecha.No,ale cóż...

Martin_Eden

tak dokładnie anna była super a olivier dobzre ze dostał w morde:)

mumin57

Dostał to na co sobie zasłużył.A Anny będzie mi brakowało.

ocenił(a) serial na 10
Martin_Eden

Anna odejdzie skad przyszla :( ale wruci jako gosc do 3 sezonu gdzies tak podkoniec

SETH

Dzięki Seth za info.No to chociaż tyle na pocieszenie,że kiedyś wróci.

Martin_Eden

No i stało się.Anna wyjechała.Scena jej pożegnania z Sethem była naprawdę piękna.Lepsza od niejednego romansu.

ocenił(a) serial na 10
Martin_Eden

moge tylko powiedziec co dziwi jestem po drugim sezonie i scigam trzeci, że serial warto oglądać, jest bardzo ciekawy akcja cały czas sie rozwija nieraz w bardzo pokretny sposób. Co do Anny, to fakt ze to kiedy wyjechała ta scena była piekna, choc w drugim sezonie jest taka co bije na kolona, ale nie bede spoilerowac

pyzy

A możesz tylko powiedzieć czy dotyczy Anny?