Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37337
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Do rozzie2@.. .

ocenił(a) serial na 10

co ty krytyk filmowy?! A nawet jeśli to nie rozumiem tego zawodu bo narusza zdanie innych. A film który dla jednego jest szmirą dla innego jest arcydziełem. Każdemu podoba się indywidualny styl, jednego coś bawi a innego nie.

ocenił(a) serial na 10
Kizia_2

sorry miałam to w stawić do tematu "litości..." a zamiast tego napisałam nowy :/

ocenił(a) serial na 1
Kizia_2

Co jest najlepszym dowodem na to, że twoje miejsce jest przy garach i ścierce, zamiast mieszać się w sprawy, o których kobiety nie mają pojęcia, np. fachowa ocena filmów.

ocenił(a) serial na 10
rozzie2

taki z ciebie "facet"???
Do roboty glizdo zamiast siedziec przed kompem lub telewizorem!!!!!

ocenił(a) serial na 10
rozzie2

rozzie2 zastanawiałeś się kiedyś gdzie jest twoje miejsce? Szkoda na Ciebie słów a tymbardziej czegoś gorszego więc zaproponuje Ci coś... Powiem szefowi żeby zatankował prom kosmiczny a Ty do niego wsiądziesz wraz ze swoimi kolegami. Niech strace!

Krytyk z Ciebie jak ze mnie cnotka bo dla twojej wiadomości drogi przyjacielu krytycy filmowi zajmują się krytykowaniem filmów a nie ludzi.

Aha... wyłącz już komputer i wyjdź troche na świerze powietrze.

ocenił(a) serial na 10
Kizia_2

ŚWIĘTA RACJA...!!!!!!
Jest b.duzo ludzi, ktorym sie podoba ten serial.... =D =D
A to od nas zalezy co bedziemy i co chcemy ogladac, a nie od jakiegos krytyka ;/;/;/

ocenił(a) serial na 1
SoOoS

Oczywiscie,ze sami decydujecie o tym co chcecie ogladac,nie zmienia to jednak faktu,ze mam prawo wyrazic krytyczne zdanie na temat tego jakze malo wartosciowego dziela skierowanego wlasnie do szerokich mas,oczekujacych latwych niewymagajacych pomyslunku rozrywek.

ocenił(a) serial na 1
grzechu_

dokładnie, w temacie o serialu Joan z Arkadii, powiedziałam prawie to samo! ten serial nie niesie za sobą żadnych wartości, głębszych przemyśleń, żadnego przesłania- to jest produkcja dla mało inteligentnych widzów, którzy nie wymagają od serialu więcej ponad to żeby było kolorowo, ładni aktorzy, trochę ckliwości, miłości. Bo inteligentni ludzie lubią coś nad czym trzeba się zastanowić po wyłączeniu telewizora, coś co czasami może nawet popycha ich do konstruktywnego działania- uważam, że serialem dla inteligentnych i nie obojętnych na ważne sprawy jest właśnie "Joan z Arkadii"

ocenił(a) serial na 1
marta_98

Zgadzam się w pełni z twoją wypowiedzią, może z małą uwagą, że ten Joan to jeszcze większe gówno.

ocenił(a) serial na 7
rozzie2

rozzie2@.. jak sądze to mały sadomasochista z ciebie , bo rozumiem krytyka jest potrzebna nawet najlepszemu filmowi czy serialowi , ale debilne wypowiedzi cierpiącego na głupawke chłopczyka nie , zatem idż poszukaj smoczka i lulu zanim ktos inny bedzie mniej przyjemny niż ja :P

ocenił(a) serial na 10
Kraven

Do rozzie. Po 1 Kobiety SĄ INTELIGENTNE przykro mi że ci się to w twoim małym rozumku nie mieści. Po drugie do żadnych garów nie mam zamiaru iść poniewasz to nie dla mnie. Po trzecie ja nie wchodzę na tematy o filmach których nie lubie. I nie robie przykrości ludziom, którzy je oglądają przez szacunek dla nich. SZACUNEK JEST DOMENĄ LUDZI INTELIGENTNYCH I WYKSZTAŁCONYCH.