PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112367}

Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37293
5,7 7 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Dziecko z Teresa??

ocenił(a) serial na 10

czy ryan bedzie mial dziecko z teresa??:D thx za szybka odpowiedz:D

ocenił(a) serial na 10
Zyziek

tak bedzie mial z nia dziecko i wyjedzie z nią, ale ona zobaczy ze nie jest szczesliwy i sklamie ze je stracila:P nie ma za co:P

ocenił(a) serial na 10
blog_zamkniety

hmm smutne, szkoda mi tego dziecka:( no ale Ryan nie będzie niczego świadom, więc to nie jego wina że dziecko będzie się wychowywać bez ojca.

ocenił(a) serial na 10
Zyziek

a tak do tego to czy on dowie sie jakos z czasem ze to dziecko jednak żyje i powie komus o tym ze Theressa jest w ciąży?

ocenił(a) serial na 9
agas_2

no właśnie !!!!!! a moze to nie jest jego dziecko tylko tego co chce sie ozenic z theressa??????

fyszek8

to jest dziecko ryana wtedy w tym motelu sie kochali i wty6m napewno 100% wpadli

ocenił(a) serial na 9
Logan_Cole

a skąd wiesz ze wpadli powiedział ci??????????? ja nie widzialem jak oni sie kochaja tylko jak sie caluja i tak bylo w odcinku:] wiec nie moge powiedziec ze to jego dziecko

ocenił(a) serial na 10
Zyziek

zgadzam sie:D
przez calowanie jeszcze nie doszlo do zaplodnienia:)

ocenił(a) serial na 8
Zyziek

WSZYSTKO MOZLIWE ZE TO NIE JEGO DZIECKO ALE TAK PO ZA TYM TO JASNE PRZEZ CALOWAMIE NIE ZAJDZ8E SIE OD RAZU W CIAZE ALE CZY YAN BY WYJECHAL GDYBY SIE NIE KOCHALI ? BO W KONCU Z JAKIEGOS POWODU MUSIELI PRZYPUSZCZAC ZE TO JEGO DZIECKO A TERESA CHYBA WIE CO ROBIE :)
POZDRO FOR ALL :*

ocenił(a) serial na 10
Zyziek

Wiecie co mi się wydaje że to bedzie tego Ediego bo wtedy jak Teresa dzwoniła do Rayana czy sie spotkaja to ona była w tym motelu w piozamie i z łazienki wyszedł ten Edi i było widać że sie kochali więć wydaje mi sie że to bedzie jego co wy o tym myslicie ?

ocenił(a) serial na 9
agas_2

ja tez tak wlasnie mysle!! wlasnie to zrozumialem po tym odcinku:}

Zyziek

Ratuuuuuuuuuuuuunku niech i ktos opisze co było w 18 odcinku
z 11 lipca
bo nie oglądalam go a od niego sie wszystko tam im pospuło. co teb oliwier narobił.
pliss opiszcie mi go... ;(
pozdrawiam.
i czekam na jak najszybsza odpowiedz.
;*

ocenił(a) serial na 9
Chantal_3

w 18 odcinku bylo to ze marissa nie chciala wierzyc ryanowi w to ze olivier zmyslil ta swoja natalie bishop...luke zaczal dowiadywac sie o olivierze w jego starej szkole i okazalo sie ze natalie bishop nie chodzi do niej:] pozniej marissa uciekla przed matka i ryanem do oliviera do jego penthausu i chciala u niego przenocowac!!!!!(wyobrazasz to sobie) pozniej luke do niej zadzwonil ze co ona wyprawia a ona poprosila go o to by przwiozl jej rzeczy od matki i on tam pojechal po nie i gdy rozmawial z julie to zaczela sie miedzy nimi jakby to powiedziec milosc!! pozniej marissa poszla do recepcjii hotelu rodzicow oliviera zapytac sie czy jej rzeczy juz sa:] i co sie okazalo ze recepcjonista ma na imie natalie bishop:p marissa poszla do olivera a on zaczal sie zachowywac jak debil:] a ona mu powiedziala tak dla zmylki zeby poszedl sie przebrac i gdzies wyjada...gdy on sie ubieral ona zadz\wonila do ryana proszac o pomoc:] a on nie mogl wyjsc z domu wiec pojechal ja ratowac z sandym:p bo wiesz co oliver zrobil jak uslyszal rozmowe marissy z ryanem to mu odbilo i wzial pistolet i chcial popelnic samobojstwo jezeli ona odejdzie pozniej przyjechal ryan i zaczal przekonywac olivera zeby odlozyl bron i ze dadza mu 2 szanse on ja odlozyl i zabrali go do szpitala psychiatrycznego (chyba)

ocenił(a) serial na 10
fyszek8

Chyba macie racje to bedzie dziecko tego drugiego kolesia(Ediego)......
to i lepiej dla Ryana i Marrisy:D

ocenił(a) serial na 10
Zyziek

hmmm n niewiem w odcinku 20 ktoryms teresa robi test ciazowy i mowi o tym marissie i wyglada na to ze to dziecko jest ryana
pzdr:)

ocenił(a) serial na 10
ryan_6

Matyldo święta;/ niech nie mówi marrisie że to dziecko ryana:/ czy ktoś wie...ryan i marrisa będą jeszcze razem?? plisa odp!!!!!!!

ocenił(a) serial na 9
mika1316

oni hcyba juz nie beda razem:}!!!! ale beda chyba bardzo dobrymi przyjaciolmi:p bo w 2, 3 serii kazde z nich ma jakiegos innego partnera:p a w pierwszej nie beda razem ze wzgledu na dziecko z theressa(ona go chyba wrabia)

ocenił(a) serial na 9
fyszek8

Jesli naprawdę chcecie wiedzieć, to wszystko wyjaśnia się pod koniec trzeciej serii, kiedy Ryan dowiaduje się o synie Teresy. Podczas rozmowy T. oznajmia, że to dziecko Eddiego.

ocenił(a) serial na 10
Zyziek

spox:)
thx ziomki za odpowiedzi (pozdro for all):D

ocenił(a) serial na 10
Zyziek

ufff, kamien spad mi z serca, ze to dziecko Eddiego ;))

ocenił(a) serial na 9
MarveLLouSs

no i dobrze ze sie przyzna a nie go wrabia w dzieciaka:]

ocenił(a) serial na 10
Zyziek

No mówiłam że to bedzie tego Ediego bo zanim Teresa z Rayanem to ona wczesniej z tym Ediem sie kochala :)

agas_2

ciekawa dyskusja pozwolicie więc, że i ja się wypowiem
a więc:
to że Ryan i Theresa spędzili razem noc jest pewne! nie wiem jak ktoś mógł w to wątpić? no sorry ale to było oczywiste, a że nie było pokazane? no to co z tego! przeciż nie wszystko trzeba zobaczyć żeby i tak wiedzieć że się stało no nie? :) ^_^
a co do tego czyje to dziecko to ja wcale nie byłabym taka pewna, że Ediego. Co prawda Theresa potem powie Ryanowi, że ojcem jest Edi, ale przecież nie mamy pewności, że mówiła prawdę! Mogła skłamać, żeby ułatwic Ryanowi życie (żeby nie musiał czuć się odpowiedzialny za to dziecko i za jego matkę).
To oczywiście tylko moja teoria, ale...kto wie!
a prawdy na pewno kiedyś sie dowiemy!

Pozdrawiam wszystkich fanów The O.C. ^_-

ocenił(a) serial na 10
_Anika_

dziex Anika:D
twoja teoria jest bardzo dobra :D pozdro for you:D

Zyziek

o dzięki i nawzajem! ^_^ ciesze się że ktoś się ze mną zgadza