Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37331
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Cały odcinek był czadowy ale najbardziej roześmiała mnie ta przedgrywka:) Cieszę się, że Ryan i Marissa będą już razem (mam taką nadzieję). Nie wiem czy na pewno ale wydaje mi się że Anna po kryjomu kocha się w Stcie, fajnie by było gdyby on ją zauważył (ale jako kobietę a nie świetną kumpelę) i byliby razem. Czekam z niecierpliwością na dalsze odcinki - ciekawe co się jeszcze wydarzy:)

anula87

Anna jest fajną dziewczyna nawet bardzoi widac ze cos czuje to Setha,ale on zadluzyl sie w Summer i raczej nic tego nie zmieni..zapewne nie bedzie wiedzial co zrobic ale mimo wszytko bartdziej bedzie go ciaglo do Summer..mi takze podobal sie dzisiejszy odcinek:)najbardziej to ze Rayan zebral sie i dla Melissy przeprosil Lucka!to bylo z jego strony super..no i zakonczenie..ehh na "Diabelskim Młynie"..oni muszą byc razem!czekam na jutrzejszy odcinek!

ocenił(a) serial na 10
klaudia990

Hej :)..mam do was wielka prosbe..niestety nie moglam dzisiaj obejrzec dzisiejszego odcinka, dlatego prosze was opiszcie mi co sie w nim wydarzylo.. wazne :)..pozdrawiam ..buzka :*

ocenił(a) serial na 8
Chocolate16

Odcinek też mi się bardzo podobał chociaż po zapowiedziach nie spodziwałem się nic ciekawego. Najbardzie spodobał mi się tekst Setha "Niech się mazgaj utopi we własnych łzach" ten teks mnie poprostu rozbroił.

O.C. GÓRĄ

misie_k

masz racje misie_k Ten tekst był po prostu super:)

Chocolate16

jak juz napisalam dzisiejszy odcinek bardzo mi sie podobal..
pierwszy dzien w szkole..Rayn radzi sobie nawet calkiem dobrze..luck przeprasza Marisse i prosi ja zeby wrocila..ona sie nie zgadza..niestety to wszytko widzi Rayan tylko ze nie slyszy co mowia wiec jest zly..i na boisku grając z Luckiem Faulują go kopiąc go..zostaje zawieszony na 2 mecze i jest zly..Marissa takze jest na niego zla..ale rayan wspanialomyslnie przeprasza Lucka i wszytko jest ok..Seth Duzo czasu spedza z Anna i Summer jest zazdosna..Anna na oczach Summer caluje Seth..mowiąc mu ze to tylko czesc planu,ale tak na parwde chyba cos czuje do Setha..tylko ze on chyba tego nie widzi i traktuje ją jak kolezanke..tzn bardziej jak przyjacilke bo ona mu pomaga..na konca Rayan bieze marisse na Karuzele mimo tego ze ma lek wysokosci..i tam Marissa Caluje go a pozniej on ją..no i chyba będą razem ..zobaczymy jutro..to chyba na tyle..nie umiem dobrze opowiadac ale cos w tym stylu:Psorry jezeli gdzies sie pomylu lub zle napisze imie bohatera:P
pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 7
klaudia990

No tak ale w dzisiejszym odcinku i tak najlepsza była Ana , ogólnie to fajna laska i rzeczywiście kocha sie w Sethe, mozna to było już zauważyć kilka odcinków temu gdy ze soba tańczyli. Natomiast jeśli chodzi o Rayna i Marise to szcze rze Marisa jest jakaś dziwna o wiele fajniejsza jest Ana. Jeszcze jedno poza tym świetną role w tym serialu ma Summer .