Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37337
6,2 5 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

Seth dał troche ciała z tym komiksem,a to była taka szansa...ale fajne było zakończenie...chętnie zamieniłabym się z Marissą:)))

ocenił(a) serial na 8
summer91

ja tez :) , a potem zamienilbym sie z Alex gdybys Ty sie zaminila z Marrisa, bo wydajesz sie osssssssstra :)

ocenił(a) serial na 10
kadafix

Moim zdaniem fajne byłoby zakończenie gdyby Ryan i Seth je zobaczyli. Nieżle by się porobiło...

ocenił(a) serial na 8
lileczka19

no w sumie moglo by tak byc, ale Seth by sie jeszcze bardziej zalamal

kadafix

A skąd wiesz że ja chciałabym Alex zamienić na ciebie:)

ocenił(a) serial na 10
summer91

mam ogromną prośbę jak się zakończył dzisiejszy odcinek? ten z 9 sierpnia? ja oglądałam do momentu kiedy seth dzwonił do summer i ona nie odebrała.....? i co było potem? Czy raian wygrał ten 'pojedynek' z calebem? Będę OGROMNIE wdzięczna za odpowiedz. z góry thx ;]

ocenił(a) serial na 10
paula_maja

Ryan wygrał pojedynek z Calebem, ale pozwolił Lindsey spędzić troche czasu z ojcem, czym zyskał w oczach Caleba. Summer nie odebrała telefony od Setha, Marissa i Alex poraz pierwszy sie pocałowały na plaży, (bardzo fajna scena). Natomiast Sandy ma coraz większe kłopoty Kristen jest na niego obrażona i zamknęła mu dzwi przed nosem, obawia się, że straci ukochanego z powodu jego byłej, wielkiej miłości Rebeki...(biedna Kristen tak bardzo ją lubie...)

ocenił(a) serial na 8
pufek_1986

summer91 no nie wiem czy bys chciala zamienic na mnie, ale sadze, ze tak. a tak wogle to napisalem ze ja bym sie zamienil z Alex, a ty bys tylko wtedy zdecydowala czy bys tego chciala :)

kadafix

Drogi Kadafixie to czy chciałabym się zamienić zależy od bardzo,bardzo wielu rzeczy:)
A narazie zostańmy przy sprawach dotyczących Orange County...wkońcu to forum serialu,a nie towarzyskie:)))))

ocenił(a) serial na 8
summer91

nie no wiem ze to forum o Orange County, dlatego tu jestem, ale skoro juz przy tym jestesmy to moze podasz numer gg badz e-mail i nie bedziemy musieli tutaj rozmawiac o tych "wielu rzeczy" ;)

kadafix

gg 2425034 ale od razu mówie że rzadko bywam na gadu