Jak sie okazuje ja jestem najwytrwalszy w urzędowaniu na forum The O.C , ale samemu troche jest nudno - wiem , wiem całyczas pojawiaja sie tu jacys nowi użytkownicy ale szczeże nic nowego nie wnoszą ( z całym szacunkiem ) dla tego pytam gdzie są ci z którymi jest tu najciekawiej pisać : SETH , klaudia990, Trophy, ...Dark Phoenix... , mooshynechKa, MarveLLouSs sorry jeśli nie wymieniłem kogos z tych którzy są naprawde kreatywni :) No i wracajcie
A co ty bys chciał by nowego wnieśli? a Tyco nowego i cholernie ważnego wniosłeś na forum, może Cię już zapisali do jakiejś księgi zasłużonych?...pochwal się...
przecież podobno nie podoba ci się 2 i 3 sezon TheO.C. więc po co siedzisz na tym forum?
a ...Dark Phoenix... pojechała na wczasy jesli Cię to tak bardzo interesuje, wiem z bardzo wiarygodnego źródła (jestem w końcu jej siostrą cioteczną)
Bardzo mi przykro z tego iz nie jestem kreatywny na tym forum. Ale prosze ow ybaczenie, gdyz serial ten ogladam po raz pierwszy w zyciu, i ogladam go jedynie w TVN-ie. Nie widzialem go nigdy wczesniej, więc moge pisac jedynie to co na bierzaco zaobserwuje w tymze serialu. Ale po co mam to pisac, skoro na forum tym są ludzie którzy widzeli ten serial wczesniej, którzy maja 'za soba' nawet 3 sezon, o którym ja moge jak na razie jedynie pomarzyc.
Jestem tu jestem cały czas. Jeśli czegoś chcesz na bierząco to pisz kleo39@gmail.com
Ja też ogólnie oglądam na bierząco i mam tylko nadzieję, że trzeci sezon puszczą zaraz za drugim.
Ty Sławek bardzo dużo wniosłeś. Oświedczyłeś nam kiedy nastąpi koniec świata....
P.S. Czy ty czasem nie jesteś z innej planety?
No cóz widać że w wiekszości jesteście tu nowi a co za tym idzie bardzo łatwo sie was podpuszcza . Jesli chodzi o to co ja tu wniosłem to nie ja powinienem to oceniać ale inni uzytkownicy i chyba oni coś pozytywnego o mnie mogą napisać , mówie tu o tych osobach które szanuje za swoje zdanie na tym forum a jest ich tu kilka. A wy, w większości którzy tu ostatnio się pojawiliście to infantylne osóbki( oczywiscie nie wszyscy są wyjątki) nie posiadające własnego zdania i zadające ciągle te same głupie pytanka. Dlatego dzieci neostrady zastanówcie się zanim coś napiszecie .
ohhh Sławek już nie gadałbyś takich głupot! To że Ty jesteś aż tak zorientowany w serialu to nie znaczy że tylko Ty i parę innych osób które "są godne" będą się tu wypowiadać :/
I piszesz że łatwo się nas podpuszcza - no sorry ale kto by się nie zbulwersował że tak powiem, kiedy jest przez Ciebie oceniany jako jakieś gołosłowne dziecko neostrady... :/
a to że zadajemy pytania - przecież każdy ma prawo czegoś nie wiedzieć to raz, a dwa to nikt Ci nie karze na nie odpowiadać.
W koncu - jak to już sam zdążyłeś zauważyć - niedługo będziesz rozmawiał sam ze sobą na tym forum skoro tak każdego wyganiasz
Po pierwsze ja sam nie oglądałem jeszcze całych 3 sezonów tego serialu,
Po 2 bardzo łatwo sie was podpuszcza i ta odpowiedż jest tego dowodem
Po 3 ale jaką masz pewność że pisałem o tobie jako dziecku neostrady skoro wyrażnie zaznaczyłem że są wyjątki( np. temat załozony przz ciebie o lektorze był OK)
Po 4 zadawanie pytań które padały tu już setki razy jest denerwujące (np. jak sie nazywa tytułowa piosenka- normalnie aż siekiera ciśnie sie do ręki )
Po 5 nikogo nie wyganiam tylko wołam o odrobine twórczości na tym forum( a nie zakładanie 3 tematów pod rząd : ja też lubie ten serial .........) i to tyle narazie
ale tak wogóle to o co biega ?? ja chyba jestem dzieckiem neostrady bo nie rozumię co ta dyskusja wnosi do forum o serialu :) tez wam się chyba bardzo nudzi, bo mi bardzo ah te już za mną 2 i jeszcze 1,5 wakcaji mnie wykończy :)
Stary! Sławku drogi! Co Ty za pierdoły opowiadasz! Ja czy rogue jesteśmy dziećmi neostrady? Przecież nawet mnie nie znasz... (między nami dzieckiem to ja byłem pare ładnych lat temu). Po co wypisujesz głupoty typu łatwo się was podpuszcza?! Wymagasz odrobiny twórczości to sam ją zaprezentuj. Jeżli naprawde myślisz że jestem pustym chłopczykiem to się grubo mylisz... Żałuję tylko że zamknęliśmy naszą redakcję OH bo chętnie pokazałbym Ci moją dawną stronkę i wyróżnienia jakie dostaliśmy w najpopularniejszych gazetach w polsce.... Czy dziecko potrafi coś takiego zrobić?
http://www.metalgearsolid.pl/ [www.metalgearsolid.pl/]
DO WIELKIEGO ZNAWCY SŁAWKA. Normalnie mnie zatkało dzieciaku. Co ty pieprzysz za głupoty?! za kogo Ty się masz, skoro jest tylko pare osób które są wg,. Ciebie kreatywne to po co Ty marnujesz swój jakże cenny czas na te forum? znajdź sobie innych znajomych, lepszych, mądrzejszych bardziej kreatywnych wtedy dopiero sobie pogadasz. Ooo...może pomożesz twórcom serialu przy scenariuszu, wkońcu jestes taki kratywny, błyskotliwy i inteligentny. Nie marnuj czasu na tym forum, tu tylko zacofany plebs spędza czas...Ha! dzieci neostrady?! - cóż za wyszukane określenie...jestes żałosny a jak chcesz ludzi podpuszczać to idź do Mamy Cię...
hehe, dobra prowokacja Sławek, widzę że dużo ludzi wdałą się w tą bezsensowną wymiane zdań(ja również ;))
Chyba trochę przesadzacie i za bardzo sie wciągacie. Jeśli ktoś chce zdawać durne pytania to co Wam do tego?? Po to jest to forum. Jeśli ktoś nie wie lub nie chce to nie musi na te pytania odpowiadać. Poza tym każdy uczestniczy w dyskusji na temat serialu jak może. Nie muisz wchodzić tu codziennie, żeby pokazać, że jesteś jego fanem. Chociaż ja to robię, bo jestem dzieckiem neostrady;)
Sławek mimo ze nie pisze duzo na forum bo nie mam duzo czasu caly czas jestem :)
dziękuje za pamięc
pozdrawiam:)
hey Sławek*** sorrki, ze nie na temat, ale nieumiem sie nikogo doprosic o to aby strescil mi dzisiejszy odcinek.... (bo niestety nie moglem go dzisiaj obejrzec)....
Jakbyś to zrobil to bylbym Ci ogromnie wdzieczny...
Lindsay i Ryan są trochę zagubieni, gdyż mają problem ze zrozumieniem charakteru łączącej ich relacji. Summer poznaje rodzinę Zacha, ale spotkanie toczy się ciężkiej atmosferze. Sandy mile zaskakuje Kirsten z okazji 20 rocznicy slubu (info z onetu). Jesli chcesz dokładnie to pod www są strony poswiecone serialowi na nich szukaj opisów , a napewno znajdziesz o wiele dokładniejsze
Lindsay i Ryan są trochę zagubieni, gdyż mają problem ze zrozumieniem charakteru łączącej ich relacji. Summer poznaje rodzinę Zacha, ale spotkanie toczy się ciężkiej atmosferze. Sandy mile zaskakuje Kirsten z okazji 20 rocznicy slubu (info z onetu). Jesli chcesz dokładnie to pod www są strony poswiecone serialowi na nich szukaj opisów , a napewno znajdziesz o wiele dokładniejsze